5 remedii naturale pentru coșuri

5 remedii naturale pentru coșuri

Dacă ești în căutare de remedii naturale pentru coșuri, avem noi câteva sugestii! Uneori, produsele din comerț pentru tratarea acneei nu sunt la îndemână, așa că ne orientăm spre ce avem deja în casă. Iată cum poți grăbi procesul de vindecare a coșurilor, cu ajutorul câtorva ingrediente naturale.

Imperfecțiunile de pe ten pot afecta negativ starea de spirit. Apariția unui nou coș îți poate strica complet dispoziția. Însă ce este de făcut atunci când produsele de îngrijire a tenului nu sunt accesibile ca preț, ori nu ai nimic în casă la momentul respectiv? O soluție ideală sunt remediile naturale pentru coșuri. Multe din ingredientele naturale pe care le ții în bucătărie sau în cămară pot fi aplicate și pe ten, și chiar pot avea efect vindecător. Pentru a trata coșurile sau acneea, ai nevoie de cele care usucă sau au proprietăți antibacteriene.

Ce trebuie să știi despre remediile naturale pentru coșuri

Cum să le folosești corect

Ce trebuie să știi înainte să aplici pe față remedii naturale pentru coșuri, este că ele trebuie folosite topic. Acest lucru înseamnă că, de exemplu, dacă vrei să îți tratezi un coș cu ajutorul mierii de manuka, trebuie să o aplici direct pe coș, nu pe toată suprafața feței. Astfel, vei trata exclusiv zona cu probleme și vei evita efectul de uscare al pielii, care ar putea apărea pe zonele fără imperfecțiuni.

Nu uita de hidratare!

Un alt lucru important pe care trebuie să știi este că pielea are în permanență nevoie de hidratare. Bea multă apă zilnic și încearcă să incluzi în rutina ta de skincare o cremă hidratantă, pe care să o folosești cel puțin de două ori pe zi (dimineața și seara, după ce ai curățat tenul).

5 remedii naturale pentru coșuri

Însă gata cu vorba. Intră în galeria foto de mai sus, unde vei descoperi cele 5 remedii naturale pentru coșuri despre care îți vorbeam.

Foto: Shutterstock

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com