5 produse pentru protecție solară sub 30 de lei

Vara și-a intrat în drepturi, așa că nevoia de protecție solară devine tot mai pregnantă. Nu ai nicio scuză să nu aplici produse cu SPF, mai ales că ai la îndemână alternative eficiente la prețuri foarte convenabile!

Crema de protecție solară nu este o opțiune, ci ar trebui mai degrabă să o privești ca pe o obligație pe timp de vară. Este esențial să îți cunoști tipul de piele și să alegi protecția solară adecvată pentru ea pentru că efectele razelor solare pe pielea neprotejată pot fi foarte dăunătoare. În plus, nimănui nu îi place cum arată pielea înroșită de la arsurile solare, nu mai vorbim de disconfort.

Dacă scuza ta era că aceste produse sunt scumpe (dar îți spunem: își merită toți banii!), după ce îți vom prezenta aceste alternative accesibile, nu o vei mai putea folosi. Am selectat 5 produse pentru protecție solară peste cu SPF minim 30, care nu costă mai mult de 30 de lei și își fac treaba foarte eficient.

Intră în galeria foto și descoperă-le, apoi dă fuga la cel mai apropiat supermarket și nu mai sta nici măcar o zi fără SPF!

Foto: Shutterstock

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro