5 obiceiuri zilnice care provoacă apariția timpurie a ridurilor

Ne cutremurăm la gândul apariției ridurilor chiar și la vârste mai înaintate. Dar dacă ți-am spune că obiceiurile tale zilnice le grăbește apariția? Da, trebuie să îți faci griji! Uite care sunt obiceiurile care provoacă apariția timpurie a ridurilor.

Admirăm celebritățile care par că sfidează regulile timpului când vine vorba de îmbătrânire, le aplicăm trucurile, ne inspirăm din produsele pe care le folosesc, toate pentru a amâna cât mai mult apariția ridurilor. Însă degeaba facem toți acești pași dacă pe de altă parte avem anumite obiceiuri care le anulează efectul și ne îmbătrânesc prematur.

Procesul de îmbătrânire a pielii este determinat în proporție de 30% de factori genetici și 70% de cei extrinseci precum factorii de mediu, alimentația sau activitatea hormonală. Așadar, când vorbim de prevenirea apariției ridurilor, trebuie ne îndreptăm atenția și spre obiceiurile noastre zilnice, pe lângă cremele și procedurile de îngrijire specifice.

Diana Marandiuc, trainer Naturys Romania, ne-a spus de ce anume să ne ferim și ce să corectăm. Intră în galeria foto și descoperă 5 obiceiuri zilnice care provoacă apariția timpurie a ridurilor!

Foto: Shutterstock

Tags:
Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro