5 motive pentru a merge la dermatolog de la 20 de ani

Pielea noastră merită aceeași atenție indiferent de vârsta la care te afli. Nu te baza pe faptul că ești tânără și pielea ta trebuie să fie sănătoasă la această vârstă și vizitează constant un dermatolog. Iată 5 motive pentru a merge la dermatolog de la 20 de ani!

Pielea are un rol foarte important pentru noi și nu doar pentru sănătate, ci și pentru starea noastră emoțională. Atunci când pielea ta nu este în cea mai bună formă, are imperfecțiuni în mod constant și aspectul ei este nesatisfăcător, nu te poți bucura de un nivel maxim de încredere în tine. Dar dacă este atât de importantă, totuși de ce nu avem grijă de ea în mod corespunzător?

O grijă atentă pentru pielea ta înseamnă să te preocupi de ea și atunci când nu prezintă o problemă vizibilă. Pe lângă produsele cosmetice folosite, vizitele la dermatolog ar trebuie să fie un obicei constant încă de la vârsta tinereții. Nu ar trebui să fie destinate doar situațiilor în care pielea are o problemă, ci ar trebui privite precum o vizită uzuală la medic sau la stomatolog, ca un consult de rutină periodic.

Pentru a te motiva să o faci cât mai curând, îți prezentăm în galeria foto 5 motive pentru a merge la dermatolog de la 20 de ani!

Foto: PixelFormula

Citește și: Cum ar trebui să arate ritualul tău de frumusețe la 20 de ani

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro