5 modele coreene și sfaturile de beauty pe care le-au primit de la mamele lor

5 modele coreene și sfaturile de beauty pe care le-au primit de la mamele lor

Am face orice pentru a ne menține tenul tânăr: creme scumpe, tratamente cosmetice și chiar intervenții chirurgicale. Tocmai de aceea, coreenele sunt adevărați idoli pentru pasionatele de beauty. Pielea lor nu pare să îmbătrânească niciodată, și nici imperfecțiunile nu le fac zile fripte. Să fie oare vreun produs minune pe care îl folosesc? Cinci modele coreene au împărtășit sfaturile de beauty pe care le-au primit de la mamele lor.

Deși facem tot posibilul să ne îmbunătățim rutina de skincare, parcă pielea noastră tot nu arată așa cum ne-am dori. Uneori, însă, un produs-minune nu este suficient pentru a menține pielea elastică și catifelată. Coreenele știu cel mai bine acest lucru, așa că atunci când decid să împărtășească secretele lor, ne notăm totul cu atenție și respectăm fiecare instrucțiune.

Sfaturi prețioase de beauty de la mamele unor modele coreene

Iar pentru că cele mai bune sfaturi de beauty și skincare circulă, de obicei, din generație în generație, am fost foarte curioase să aflăm ce sfaturi le-au transmis mamele din coreea fiicelor lor. Din fericire, câteva modele originare din Coreea au dezvăluit secretele lor pentru Vogue UK.

Descoperă în galeria foto de mai sus trucurile de beauty primite de cinci modele coreene de la mamele lor!

Foto: Hepta, Instagram

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com