5 culori de păr de toamnă care vor face furori în noul sezon

5 culori de păr de toamnă care vor face furori în noul sezon

Ce îți poate îndulci starea de spirit pe o vreme atât de friguroasă? Noi îți sugerăm o schimbare de look care te va face să privești toamna cu ochi buni. Am analizat tendințele noului sezon și am selectat cinci culori de păr de toamnă pentru care avem deja mici obsesii.

Așa cum după o despărțire dureroasă ai nevoie de o schimbare, și tranziția de la vară la toamnă te poate face să visezi la o nouă culoare de păr. Trendurile sunt ofertante și, chiar dacă nu aveai în plan o programare la vopsit, cu siguranță te vor convinge să o faci! Iată cele cinci culori de păr de toamnă pe care urmează să le vezi peste tot în perioada aceasta.

Culori de păr de toamnă în trend în 2018

Scăderea bruscă a temperaturilor te face să îți fie dor de căldura verii? Perfect, atunci o poți readuce în prim-plan cu ajutorul unei transformări de look în tendințe. Toamna aceasta se poartă nuanțele calde, iar inspirația sunt chiar fotografiile cu sutele de mii de like-uri de pe Instagram, unde vedeta e o cană de cafea ori orice altă băutură caldă de sezon, sau chiar o farfurie cu mâncare sănătoasă aranjată foarte atent de fotograf.

Nu ne crezi? Poate că te vor convinge numele unora dintre trendurile de culori de păr de toamnă pentru anul acesta. Se poartă look-uri precum Coffee Balayage, Mulled Wine Hair sau Toasted Coconut.

Nici faimosul Pumpkin Spice Latte nu a scăpat și a ajuns pe lista de tendințe a pasionatelor de beauty de pe Instagram. Iar culoarea de păr ce îi poartă numele cu siguranță te va cuceri.

Noi ne-am îndrăgostit iremediabil de cinci culori de păr de toamnă pe care le-am identificat pe platforma socială. Intră în galeria foto de mai sus pentru a le descoperi și tu.

Foto: Instagram @hai_byaprilg

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com