3 bronzere după care make-up artista lui Jennifer Lopez este înnebunită

Jennifer Lopez are mereu acel glow perfect al pielii după care toate tânjim. Cu siguranță genetica joacă un rol important, însă și make-up artista sa știe exact cum să îi pună tenul radiant în valoare. Mary Phillips se bazează pe bronzere, iar noi am reușit să aflăm care sunt preferatele ei!

Jennifer Lopez ne inspiră prin tot ceea ce face. Este o cântăreață de succes, o dansatoare grozavă, o actriță promițătoare, dar mai ales o frumusețe deosebită care ne inspiră cu look-ul ei veșnic tânăr și cu tenul radiant. Tocmai de aceea atunci când suntem în căutarea unui bronzer sau a unui iluminator, o avem în minte ca model, cu pielea ei mereu glowy.

https://www.instagram.com/p/BLH1-UhhYtG/

După ce am aflat unul dintre iluminatoarele preferate ale make-up artistei sale (care se întâmplă să nu coste mai mult de 50 de lei), îți împărtășim astăzi și bronzerele sale preferate, care contribuie la obținerea glow-ului perfect.

Mary Phillips este make up artistă recunoscută în rândul celebrităților și pe lângă Jennifer Lopez, Chrissy Teigen și Kim Kardashian se numără printre clientele ei. Avem toate motivele să avem încredere în preferințele ei, de aceea îți aducem în galeria foto 5 dintre bronzerele ei preferate, secretele din spatele tenului perfect și luminos al lui J. Lo!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro