4 pași pentru a scăpa mai repede de coșurile dureroase de sub piele

Puține lucruri sunt mai frustrante decât să te culci seara cu un ten perfect, fără imperfecțiuni și să te trezești dimineața cu un coș mare, umflat și dureros pe frunte, care atrage toată atenția. Cu atât mai enervant este când coșul apare sub piele (cunoscut și sub numele de acnee chistică) pentru care singura soluție pare să te înarmezi cu concealer și să aștepți să treacă. Există însă și alte lucruri pe care le poți face pentru a scăpa mai repede de coșurile de sub piele!

Poate că acneea chistică nu te deranjează atât de tare ca aspect (nimic nu poate întrece acele coșuri roșii care parcă stau să erupă), însă cu siguranță vrei să scapi mai repede de durere. Însă la prima vedere pare că nu ai ce să faci: sursa durerii și a inflamației este ascunsă bine sub piele, zona este umflată și pare că orice produs ai aplica nu intră în contact cu coșul.

De fapt, mici schimbări în rutina de îngrijire a pielii te pot ajuta să scapi mai repede de coșurile dureroase de sub piele. Într-adevăr, nu există un produs sau un truc magic care să facă acneea chistică să dispară peste noapte, însă poți face ceva pentru a reduce mai rapid umflătura și roșeața.

În galeria foto vei găsi cei 4 pași pe care trebuie să îi urmezi pentru a scăpa mai repede de coșurile dureroase de sub piele!

Foto: Shutterstock

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro