Noi trenduri de machiaj al buzelor care vor domina în 2018

4 noi trenduri de machiaj al buzelor care vor domina 2018

Ca niște adevărate pasionate de beauty, odată cu începutul noului an ne informăm în legătură cu noile tendințe. Iată, așadar, patru noi trenduri de machiaj al buzelor care vor domina 2018 și care suntem sigure că vă vor inspira!

Anul 2017 a fost anul liniilor precise, al buzelor perfect conturate și al culorilor mate, intense, perfect opace. O parte dintre aceste tendințe se vor păstra, desigur, și în anul ce tocmai a început, însă patru noi trenduri de machiaj al buzelor vor domina în 2018. Ne-am inspirat din cele mai actuale prezentări ale marilor designeri, și vă punem la curent cu noutățile.

Noi trenduri de machiaj al buzelor

Efectul de sticlă

Dacă până acum ne-am îmbogățit colecția de rujuri cu zeci de formule mate și culori țipătoare, 2018 ne dă complet peste cap, pentru că un nou trend de machiaj al buzelor este efectul de sticlă. Vor fi la mare căutare gloss-urile transparente și balsamurile de buze cu finish lucios. Până și Rihanna și-a îndemnat make-up artiștii să aplice gloss cu generozitate pe buzele modelelor care au pășit pe podium în cadrul prezentării Fenty x Puma pentru sezonul primăvară – vară 2018. Am regăsit trendul și în prezentările Coach și Prabal Gurung. Intră în galeria foto pentru a descoperi câteva dintre produsele noastre preferate, și aprovizionează-ți trusa de machiaj cu un nou gloss.

4 noi trenduri de machiaj al buzelor care vor domina în 2018

Iluminator pe Arcul lui Cupidon

Unul dintre cele mai actuale noi trenduri de machiaj al buzelor este, într-un fel, reciclat din 2017. Dacă anul trecut, make-up artiștii obișnuiau să dea volum buzelor aplicând irizații subtile de iluminator pe conturul buzei superioare, anul acesta, trendul primește un upgrade. Noua tehnică implică conturarea exagerată a Arcului lui Cupidon cu ajutorul unui iluminator sau chiar al unui liner sidefat, precum puteți vedea în prezentarea Fenty x Puma de mai jos.

Noi trenduri de machiaj al buzelor care vor domina în 2018

Ruj roșu și minimum de machiaj

Rujul roșu este un trend care a rezistat de-a lungul anilor și pare că nu va dispărea niciodată din tendințe. În 2018, totuși, el nu va mai fi asociat cu un cateye ascuțit, ci cu un ten curat, aproape complet nemachiat. Modelele l-au purtat astfel în prezentările de primăvară – vară 2018 pentru Haider Ackermann și Andrew GN. Ne-au inspirat și pe noi și am ales câteva rujuri roșii pe care le vei regăsi în galeria foto.

Noi trenduri de machiaj al buzelor care vor domina în 2018

Buze hidratate… și atât!

Unul dintre cele mai populare noi trenduri de machiaj al buzelor este cel al aspectului hidratat. În prezentările Tom Ford, Nina Ricci, Balmain și chiar Givenchy pentru sezonul următor au lipsit cu desăvârșire culorile. Modelele au pășit pe podium cu buzele curate și hidratate. Înarmează-te cu un balsam de buze ultra-hidratant, și jumate din look-ul tău de zi este complet!

Noi trenduri de machiaj al buzelor care vor domina în 2018

Dacă abia aștepți să încerci noile trenduri de machiaj al buzelor care vor domina în 2018, intră în galeria foto. Ți-am pregătit produsele de care vei avea nevoie dacă vrei să reproduci look-urile purtate de modele la prezentări.

Foto: Pixelformula

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com