20 de coafuri cool pe care să le încerci în această iarnă

Iarna se va instala curând și perioada sărbătorilor bate la ușă, așa că am pornit în căutarea acelor coafuri cool care ne vor accesoriza ținuta pentru petrecerile finalului de an, dar și a acelor coafuri care arată la fel de bine și după ce am renunțat la căciulă. Inspirația vine ca de obicei de la celebrități!

Când ne punem întrebarea „ce coafuri mai purtăm în această iarnă” avem două dileme în minte: ce coafuri elegante vom purta la ocaziile festive cu care iarna vine la pachet, dar și cum ne mai aranjăm părul pentru a masca aspectul frizzy dat de frigul de afară și de purtarea căciulii. Pentru primul capitol ne îndreptăm atenția spre o singură direcție: covorul roșu al evenimentelor. Cu sezonul de premiere la orizont, nu avem cum să nu găsim acea coafură care ne va complimenta perfect look-ul elegant de sărbători.

Lucrurile par puțin mai complicate când vine vorba de a doua dilemă. Nu trebuie să fie deloc așa: îți oferim o mulțime de coafuri care maschează foarte bine părul electrizat și lipsit de volum provocat de purtarea căciulii sau al fularului. Cozi de cal, cocuri, împletituri – nu ai cum să dai greș cu astfel de coafuri și vei arăta bine indiferent de condițiile meteo.

Acum intră în galeria foto și descoperă coafurile pe care îți propunem să le încerci în această iarnă!

Foto: Instagram, Hepta

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro