3 tendințe majore de manichiură pentru sezonul toamnă-iarnă 2018/2019

3 tendințe majore de manichiură pentru sezonul toamnă-iarnă 2018/2019

Defilările pe catwalk pentru sezonul imediat următor ne-au cucerit prin simplitate sofisticată și, paradoxal, printr-o relaxare glamorous. Am urmărit îndeaproape prezentările de modă ale marilor designeri și am extras 3 tendințe majore de manichiură pentru sezonul toamnă-iarnă 2018/2019.

Tendințe în materie de unghii pentru sezonul toamnă-iarnă 2018/2019

Ne place să fim la curent cu cele mai noi trenduri, chiar și în materie de unghii. De aceea, pentru sezonul toamnă-iarnă 2018/2019, am tras cu ochiul la manichiurile cu care au defilat modelele pe podiumuri. Ne-am inspirat de la designeri precum Marc Jacobs, Moschino, Prabal Gurung, Tom Ford sau Roberto Cavalli și am extras trei tendințe majore pentru perioada ce urmează. Ți le prezentăm pe larg în cele ce urmează.

Maro sidefat

Primul lucru pe care l-am observat, nu doar pe unghii, ci și în machiaj, a fost preferința designerilor pentru nuanțele tari de maro sidefat pentru acest sezon. Modelele lui Marc Jacobs au defilat pe catwalk purtând pe unghii astfel de culori, pe care le-am regăsit și la Prabal Gurung sau Etro.

Grafisme 2 în 1

O altă tendință care ne-a cucerit a fost exprimată prin grafismele 2 în 1. Înțelegem prin asta modele grafice care împart unghia între două culori, modele pe care le-am văzut în prezentările Moschino, Roberto Cavalli, Tom Ford, Fyodor Golan sau Kenzo. Cel mai mult ne-au plăcut combinațiile alese de Moschino: roșu oranj și roz fucsia.

Culori murdare

Un lucru pe care l-am observat la mai toți designerii a fost predilecția pentru așa-zisele culori murdare. Vorbim despre nuanțe care pornesc în primă fază de la albul care a dominat sezonul cald, și evoluează către sezonul rece în gri, bej sau roz prăfuit. Thom Browne a preferat să păstreze albul intact, în vreme ce designeri precum Fyodor Golan, Mansur Gavriel, Tom Ford sau Roland Mouret au ales să evolueze către culori murdare.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea în legătură cu cele trei tendințe de manichiură în sezonul toamnă-iarnă 2018/2019, intră în galeria foto de mai sus. Acolo am exemplificat în imagini toate explicațiile pe care le-ai citit mai sus.

Fotografii: Pixelformula

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com