3 sfaturi de îngrijire a părului învățate de la Florin Noje

3 sfaturi de îngrijire a părului învățate de la Florin Noje

Am hotărât ca lună de lună să lăsăm câteva dintre întrebările tale de beauty pe mâna unui specialist. Tu ne scrii pe office@glamour.ro și un expert îți va răspunde chiar în paginile revistei.

Luna aceasta, răspunsurile vin din partea lui Florin Noje, Ambasador L’Oréal Professionnel, Salon Manifest București.

Mă vopsesc de mai bine de 10 ani. Rezultatul: un păr uscat și sensibilizat. Cum aș putea să-l repar și ce rutină de îngrijire ar fi potrivită?

Refacerea părului, hrănirea și menținerea culorii sunt problemele principale pe care le au majoritatea clientelor care vin în salon. Pentru a stabili care este „rețeta“ potrivită fiecărui tip de păr, în primul rând trebuie realizat un diagnostic personalizat; în funcție de tipul de păr și de nevoile acestuia, hairstylistul va recomanda produsele adecvate și rutina de îngrijire. În cazul de față, recomand ca rutina să înceapă cu noul tratament intensiv Serie Expert Powermix pe care doar hairstylistul îl poate prepara și aplica în salon și care oferă rezultate instantanee. Tratamentul constă în amestecul a doua lichide, bază și un aditiv foarte concentrat, ce se transformă spectaculos în fața ochilor tăi într-o mască fină și cremoasă, care se aplică foarte ușor pe păr, pe lungimi și pe vârfuri, în special pe zonele sensibilizate. După doar cinci minute, se clătește bine. Pentru un păr colorat și deteriorat, se pot mixa doi dintre aditivii gamei: Powermix Color cu un conținut complex antioxidant A-OX ce oferă strălucire instantanee și Powermix Nutri cu glicerină și cocos pentru hrănirea intensă a părului. Instant, părul va deveni mai catifelat și strălucitor. Acasă, poți continua îngrijirea părului cu gama Serie Expert Vitamino Color A-OX pentru păr vopsit.

3 sfaturi de îngrijire a părului învățate de la Florin Noje

Părul meu ondulat se electrizează foarte ușor și tinde să capete un aspect neplăcut. Cum aș putea să-l „îmblanzesc“ fără să folosesc prea des placa de păr?

E drept că uneori apelăm în mod excesiv la instrumente de styling cum ar fi placa sau ondulatorul. Eu recomand utilizarea lor doar pentru ocaziile speciale, iar pentru un look îngrijit zi de zi este suficient să folosești produse adecvate. „Rețeta“ de care ai nevoie în acest caz este compusă din șamponul și masca pentru netezire din gama Serie Expert Liss Unlimited care conține pro-keratină, aminoaciazi și proteină din grâu. În plus, poți folosi și crema leave-in cu protecție termică din aceeasi gamă dacă folosești uscătorul de păr, sau serul leave-in Liss Unlimited pentru un plus de strălucire. Iar dacă vrei o experiență de îngrijire cu totul deosebită și cu efecte de netezire și disciplinare instantanee încearcă noul tratament Serie Expert Powermix Liss Unlimited disponibil doar în salon. Rezultatele aplicării acestui tratament sunt wow!

 

Părul meu este foarte fragil. Este subțire, se rupe ușor și fiecare periere este o provocare. Cum să îl protejez?

 
Părul este supus multor agresiuni și probe de rezistență cum ar fi expunerea la soare, folosirea frecventă a uscatorului, perierea incorectă, alimentație și stres. Din cauza acestora, părul poate deveni fragil și mult mai predispus la rupere. Dacă nu putem controla acțiunea acestor factori asupra sănătății părului, atunci trebuie măcar să îi oferim o îngrijire corespunzătoare. Cel mai bun exemplu sunt noile tratamente Serie Expert Powermix de la L’Oréal Professionnel. Formulele celor cinci aditivi ai gamei Powermix sunt ultraconcentrate în ingrediente active pure, cum ar fi vitamina B6, biotina, vitamina E3, proteine, glicerină și se mixează cu formula activatoare a bazei Powermix exact înaintea aplicării pe păr pentru o îngrijire profundă cu rezultate intensive. Dacă vrei ca părul tău să redevină sănătos și plin de vitalitate, hairstylistul poate folosi baza Powermix cu aditivul Powermix Force, ce-i oferă părului rezistența instantanee, iar acasă poți menține rezultatele obținute în salon cu șamponul, masca și produsul leave-in din gama Serie Expert Inforcer dedicată părului fragil, predispus la rupere.

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com