3 reguli după care să te ghidezi dacă vrei să îți injectezi fillere în buze

3 reguli pe care să le respecți dacă vrei să îți injectezi fillere în buze

Injecțiile cu acid hialuronic nu mai sunt demult un tabu în conversațiile pasionatelor de beauty. Nu există îndoială că buzele pline sunt cea mai hot modă a momentului, iar în ciuda faptului că Kylie Jenner a renunțat la fillerele ei, acest trend nu dă semne că se va stinge prea curând.

Ba chiar se manifestă de atât de mult timp încât ne afectează psihic. Acestea fiind zise, trebuie să știi aceste trei reguli de aur după care să te ghidezi dacă vrei să îți injectezi fillere în buze.

Reguli pe care să le respecți dacă vrei să îți injectezi fillere în buze

Dacă ești pasionată de skincare și machiaje, iar acest lucru se poate reflecta în căutările tale de pe google sau în istoria browserului tău, atunci sunt aproape sigură că Facebook îți arată și ție reclame sponsorizate la pagini care promit buze pline. Dacă te-a tentat în vreun moment să îți injectezi și tu fillere în buze, esteticianul Tijon Esho a dezvăluit câteva reguli de respectat, pentru GLAMOUR UK.

1. Mergi într-un loc sigur

Asigură-te că persoana pe care o încredințezi cu buzele tale este un medic certificat care știe ce face și are rezultate bune. Cel mai bine este să mergi pe recomandările persoanelor care au trecut deja prin această intervenție. Nu face un compromis doar de dragul de a primi un serviciu ieftin, altfel s-ar putea ca rezultatul să nu fie deloc cel promis.

2. Alege o clinică

Cel mai indicat este să mergi la o clinică cu renume pentru o astfel de intervenție. Chiar și dacă ai găsit un doctor cu recomandări bune, nu accepta să îți facă intervenția într-o încăpere nesterilă, altfel cresc șansele ca tu să faci o infecție la final. „În condiții neigienice, există un risc mai mare de infecție, iar dacă buzele tale se infectează, poate fi dureros și, eventual, periculos”, explică Esho.

3. Informează-te

„În zece cazuri din zece, dacă întreb pe cineva de unde și-a luat poșeta, îmi va spune designerul, stilul, materialul, dar dacă întreb pe cineva ce fel de fillere are în buze, nu îmi poate răspunde. Acest produs urmează să îți fie injectat în corp, așa că ar trebui să știi ce este. Cere să vezi recipientul. Pe acesta va scrie dacă este autorizat de FDA sau CE. Acestea două sunt marcatoare ale calității. Dacă doctorul tău nu îți poate arăta aceste indicii, pleacă”, spune Esho.

Foto: Hepta

Tags:
,
Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com