3 pași simpli pentru o pedichiură ca la salon

3 pași simpli pentru o pedichiură ca la salon

Cu cât temperaturile ajung mai sus în termometre, cu atât mai mult începem să ne gândim că este cazul să dăm pantofii pe sandale. Vara este la o aruncătură de băț și nu am vrea să ne prindă nepregătite, așa că iată trei pași simpli pentru o pedichiură ca la salon.

Dacă poate fi ceva mai inestetic decât un aspect neîngrijit al unghiilor de la mâini, acel ceva este un aspect neîngrijit al unghiilor de la picioare. Pedichiura este importantă, chiar și atunci când nu purtăm sandale, așa că nu trebuie ignorată. Faptul că fanii au criticat-o recent pe Kim Kardashian pentru aspectul unghiilor sale de la picioare ne-a inspirat, așa că ți-am pregătit 3 pași simpli care te vor ajuta să obții o manichiură ca la salon, dar și recomandările noastre de culori pentru acest sezon.

Tendințe în manichiură și pedichiură pentru acest sezon

În acest sezon, fă-ți curaj și alege cele mai vesele culori de până acum! Când vorbim de manichiură și pedichiură, sezonul cald permite alegerea nuanțelor tari, calde, dulci, precum oranj, roz, sau chiar alb. Iar dacă ești adepta culorilor reci, trendul Bobo Ethno este perfect pentru tine. Așa cum ne povestea Cătălina Stoica în numerele anterioare ale revistei GLAMOUR, trendul Bobo Ethno îmbină elemente islamice cu atitudinea hipster contemporană, și se transpune prin modele bazate pe diferite nuanțe de albastru marin și decorate cu motive aurii. Așadar, nu te feri de albastru și turquoise, dacă acestea sunt pe placul tău/ Nu mai excludem nici aplicațiile extravagante, glitter-ul și efectul holografic – acestea vor arăta minunat atât pe unghiile de la mâini, cât și pe cele de la picioare, și te vor transforma într-o sirenă undercover atunci când înoți prin valurile cristaline ale mării!

Pașii pentru o pedichiură ca la salon

Iar pentru a putea pune aceste tendințe în aplicare și pentru a le încerca personal, ți-am pregătit trei pași pentru a obține o manichiură ca la salon. Descoperă-i în galeria foto de mai sus! În plus, suntem sigure că te vor convinge propunerile noastre de produse, pe care le-am ales cu gândul la cele mai cool trenduri ale primăverii 2018!

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com