3 metode simple pentru a obține bucle fără căldură

3 metode simple pentru a obține bucle fără căldură

Visezi la bucle lejere, boho, dar în același timp ordonate? Vara este sezonul lor, iar pentru că soarele, apa sărată sau clorul pot afecta firul de păr, este cazul să te ferești pe cât posibil de ustensilele de styling care folosesc căldură. De aceea, ți-am pregătit trei metode simple pentru a obține bucle fără căldură.

Părul tău suferă atunci când este prelucrat cu instrumentele de styling care se încing. Căldura excesivă poate arde sau slăbi firul de păr, așa că vara este de preferat să eviți placa și ondulatorul. Asta nu înseamnă că părul tău nu poate arăta minunat. Iar pentru că buclele nu vor dispărea niciodată din tendințe, descoperă în galeria foto de mai sus trei metode simple pentru a obține bucle fără căldură.

Cum obții bucle fără căldură

Probabil știi deja metoda clasică de a obține bucle fără căldură. Îți prinzi părul într-un coc atunci când este ud, iar până când se va usca, va deveni ondulat. Totuși, există și alte metode, dacă vrei alt tip de bucle.

De aceea, trei hairstiliști au dezvăluit pentru GLAMOUR UK trei metode pentru a obține bucle fără căldură. Descoperă-le în galeria foto de mai sus!

Foto: Hepta

Tags:
Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com