20 de oje perfecte pentru această vară

Când afară sunt peste 30 de grade Celsius și devine din ce în ce mai greu să îți menții un look fresh, pe un singur lucru te poți baza că va arăta bine indiferent de condițiile meteo: unghiile tale. Noi te ajutăm să le transformi în vedetele look-ului tău cu 20 de oje perfecte pentru această vară!

E momentul să renunți la orice culoare închisă și să profiți din plin de explozia de culoare a verii. Nuanțe neon? Da, măcar o dată. Culori aprinse? Obligatoriu. Sclipici? De ce nu! Dacă încă nu te-ai săturat de nuanțele pastelate ale primăverii, nu trebuie să renunți neapărat la ele, vor arăta foarte drăguț și pe timp de vară.

Pe lângă explozia de culoare, unghiile albe nu se vor demoda niciodată pe timp de vară. Găsește-ți oja albă pe care să te poți baza și poți sta liniștită, tot ești în trend și dacă nu ești fana culorilor.

Am făcut noi selecția în locul tău și am ales 20 de oje perfecte pentru această vară. Intră în galeria foto, pune ochii pe culoarea preferată și pregătește-ți unghiile pentru vară!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro