20 de împletituri pentru un look de vară spectaculos

Nimic nu este mai comod pe timp de vară, la cele mai copleșitoare temperaturi, decât o împletitură care să te scape de povara părului. Nu te limita doar la varianetle clasice, îți oferim noi inspirația necesară pentru a încerca cele mai cool împletituri pentru vară de pe Instagram!

Cred cu tărie că împletiturile sunt rezolvarea celor mai sâcâitoare probleme legate de păr pe timpul verii. Păr care se lipește de gât din cauza transpirației, păr întins care se încrețește pe parcursul zilei sau care pur și simplu nu te ascultă când temperaturile sar de 30 de grade Celsius? Există o împletitură pentru fiecare problemă.

O împletitură nu trebuie să fie banală (într-adevăr, dacă îți împletești o coadă joasă la spate, nu vei reuși să o faci să arate altfel), mai ales pe timp de vară când toate simțim nevoia să fim mai libertine cu look-ul nostru. Joacă-te cu diferite tipuri de împletituri, combină-le în cele mai neașteptate moduri și nu sta departe de accesorii – anul acesta, inelele în împletituri sunt hit-ul.

Cum cele mai creative și spectaculoase idei de beauty vin întotdeauna de pe Instagram, am făcut o căutare și de această dată acolo și nu am fost dezamăgite. Așa că pregătește-te să fii cucerită de cele 20 de împletituri pe care le-am inclus în galeria foto!

Foto: Instagram

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro