15 modele de unghii pentru Halloween perfecte pentru orice party

15 modele de unghii pentru Halloween perfecte pentru orice party

Nici nu a trecut bine vara, că vorbim deja de evenimentele toamnei. Nu putem ignora faptul că se apropie una dintre cele mai așteptate sărbători ale acestui sezon, așa că trebuie să punem fiecare detaliu la punct. Primul pe lista de lucru: manichiura. Ți-am pregătit 15 modele de unghii pentru Halloween, perfecte pentru orice fel de party.

Ai la dispoziție aproape două luni să te gândești la costumația sau outfitul pentru party-ul de Halloween. Însă pentru că se aglomerează saloanele, trebuie să îți faci de pe acum programare la manichiură, să fii sigură că nu rămâi pe dinafară. Venim în ajutorul tău cu câteva sugestii de modele de unghii pentru Halloween.

Modele de unghii pentru Halloween

În galeria foto de mai sus, am selectat pentru tine 15 surse de inspirație. Ne-au plăcut modelele de unghii pentru Halloween duse la extrem, cu modele înfricoșătoare, tematice, sau bizare. Totuși, nu toate petrecerile vor fi cu costumație obligatorie.

Dacă nu ești genul care să își deseneze un cap de mort pe unghii, nu te-am uitat! Am selectat câteva modele care pot fi purtate și în afara petrecerii de Halloween, fără să atragi prea mult atenția. Ne-am concentrat pe nuanțe închise de roșu, gri sau negru, care se vor integra perfect în tematica sărbătorii, fără să fie nevoie de vreun model intricat.

Te-am făcut curioasă în legătură cu alegerile noastre? Descoperă, în galeria foto de mai sus, cele 15 modele de unghii pentru Halloween pe care ți le-am pregătit drept sursă de inspirație pentru petrecerea de pe 31 octombrie!

Foto: Instagram @aliciatnails

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com