15 miniaturi și produse travel-size perfecte pentru vacanță

15 miniaturi și produse travel-size perfecte pentru vacanță

Știm, e de-abia aprilie și noi ne gândim deja la vacanță, dar la ce altceva ne-am putea gândi în zilele cu soare? În weekenduri, rețelele sociale sunt pline de fotografii din natură, care ne fac să vrem să luăm bilete doar dus către oriunde. Iar dacă și tu ai prins virusul călătoriilor, ți-am pregătit 15 miniaturi și produse travel-size perfecte pentru vacanță.

Mai sunt numai câteva zile până la minivacanța de 1 mai și am făcut deja o listă cu ce nu trebuie să-ți lipsească din neseser. Totuși, dacă te gândești la o vacanță mai serioasă întinsă pe câteva zile bune, trebuie să îți pregătești temeinic trusa de beauty. Totuși, nu vrei să cari cu tine trei kilograme de produse, așa că este ideal să te aprovizionezi cu produse mici, în dimensiuni de călătorie. Aici te ajutăm noi! În galeria foto de mai sus, am selectat 15 miniaturi și produse travel-size pe care să le pui în bagaj.

Miniaturi și produse travel-size indispensabile

Dacă obișnuiești să o lași mai moale cu machiajul în vacanță, probabil te poți lipsi de câteva produse care ar îngreuna machiajul. Însă nu este deloc necesar, deoarce unele dintre preferatele tale au variante mini! În plus, dacă la make-up poți renunța mai ușor, sunt câteva indispensabile pe care cu siguranță vei vrea să le ai la tine. Descoperă miniaturile și produsele travel-size din galeria foto de mai sus!

Foto: Shutterstock

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com