15 coafuri pentru Revelionul 2018 care te vor inspira

Ținuta este pregătită, le fel și accesoriile, inspirația pentru machiaj vine din toate părțile, un singur lucru a mai rămas de pus la punct: cum îți vei aranja părul. Nicio problemă, îți propunem o diversitate de coafuri pentru Revelionul 2018, potrivite pentru toate gusturile și stilurile, astfel că nu ai cum să nu găsești ceva care să îți placă!

Pregătirile pentru look-ul de Revelion încep cu mult timp înainte. Ținută, accesorii, machiaj, coafură, manichiură – ah, atâtea griji și niciun detaliu nu trebuie omis pentru a fi sigure că avem un look impecabil la petrecerile elegante din noaptea dintre ani. Astăzi ne concentrăm asupra coafurii, un detaliu aparent minor, dar care poate compromite întregul look dacă nu este armonizată corect cu restul elementelor.

Cele mai populare coafuri pentru Revelionul 2018

Pentru coafura de Revelion, cele mai populare opțiuni sunt buclele de toate felurile: valuri retro, bucle ample sexy, bucle foarte definite sau prinse lateral pentru un efect glam. Sunt comode, ușor de obținut și există o variantă potrivită pentru orice stil și preferință.

În topul coafurilor pentru Revelionul 2018 se numără și look-urile wet. Anul acesta ele primesc interpretări inedite și extrem de îndrăznețe: accente metalice obținute prin amestecarea gelului de păr cu diferiți pigmenți sau chiar particule mari de glitter care aderă perfect de părul umed. Poate suna ciudat, însă efectul este spectaculos (te vei convinge când vei vedea rezultatul în galeria foto).

Nu lipsesc nici împletiturile în abordări cât mai creative: coafuri cu un aspect messy, aproape despletit, accente împletite integrate în alte coafuri, combinații de diferite tipuri de împletituri, coronițe și lista poate continua.

Dacă ești adepta părului prins, există variante și pentru tine. Cocurile joase sunt o alegere extrem de chic pentru coafura de Revelion, la fel și cozile de cal. Înarmează-te cu accesorii de păr prețioase și poți transforma chiar și o coafură banală într-una demnă de cele mai elegante petreceri.

Poze cu coafuri pentru Revelionul 2018

Cu siguranță ți-ai făcut deja o idee despre ce coafură îți dorești să porți de Revelion, însă odată ce vei vedea fotografiile te vei hotărî cu siguranță. Am inclus în galeria foto de mai sus 15 idei de coafuri pentru Revelion de care te vei îndrăgosti pe loc. Răsfoiește-o și convinge-te!

Foto: Instagram, Hepta

 

 

 

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro