7 parfumuri noi de vară care te vor cuceri iremediabil

7 parfumuri noi de vară care te vor cuceri iremediabil

Noul tău parfum preferat așteaptă să îl pulverzezi pe piele pentru prima oară, să îl adulmeci și să te lași vrăjită de notele sale. Marile case au lucrat intens pentru a pregăti noi arome, iar cele mai recente creații te vor cuceri iremediabil sezonul acesta. Ți-am pregătit șapte parfumuri noi de vară.

Plimbându-ne printre rafturilor marile magazinelor de fragrance, am descoperit șapte noi creații olfactive pe care am vrut cu tot dinadinsul să le împărtășim cu voi. Parfumurile noi de vară pe care ți le-am pregătit în galeria foto te vor ispiti cu note gurmande, mai senzuale decât în orice alt sezon, și te vor pregăti să faci față cu brio zilelor fierbinți.

Parfumuri noi de vară

Printre casele care au lansat parfumuri noi de vară reamintim una dintre preferatele tuturor timpurilor, Chanel. Tot pe lista noutăților menționăm și BDK Parfums, o casă care tocmai s-a lansat în parfumeriile Beautik Haute Parfumerie. O altă lansare recentă în România este cea a casei de lux House of Sillage, ale cărei creații sunt disponibile exclusiv în parfumeriile Elysee.

Însă nu vrem să dezvăluim totul aici. Intră în galeria foto de mai sus și descoperă cele șapte parfumuri noi de vară pe care le-am pregătit pentru tine.

Foto: Shutterstock

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com