13 produse noi de machiaj perfecte pentru un look de festival creativ

13 produse noi de machiaj perfecte pentru un look de festival creativ

Adorăm festivalurile verii, iar asta nu doar datorită faptului că avem ocazia să ne vedem trupele sau artiștii preferați pe scenă. Festivalul este locul unde ne putem da frâu liber imaginației și putem purta cele mai creative look-uri. Machiajul nu ar trebui să fie niciodată boring, dar dacă în viața de zi cu zi nu putem purta decât nuanțe nude, la festival nu trebuie să lipsească culorile, texturile metalice sau glitter-ul.

Dacă ai dat iama în trusa de machiaj și nu ai reușit să găsești decât rujul acela neutru și paleta cu nudes, te ajutăm noi! Ți-am pregătit 13 produse noi de machiaj perfecte pentru un look de festival creativ.

13 produse noi de machiaj pentru festival

Industria de festival beauty este în continuă evoluție, așa că abia mai reușim să ținem pasul cu ultimele noutăți. Palete de farduri de pleoape în toate culorile, rujuri îndrăznețe, iluminatoare holografice, pregătește-ți portfardul pentru că vei vrea neapărat să le ai. Vara aceasta stă sub semnul texturilor nonconformiste, metalice, luminoase, glittery. Dacă nu-ți vine să porți acest tip de produse ziua, la job sau la o cafea cu prietenele, cu siguranță festivalurile sunt locul potrivit pentru a experimenta și a fi creativă. Se poartă și culorile aprinse, combinațiile îndrăznețe, așa că tot ce îți mai rămâne de făcut este să te înarmezi cu imaginație și produse.

Descoperă, în galeria foto de mai sus, cele 13 produse noi de machiaj de care ai nevoie pentru a realiza un look de festival cu adevărat spectaculos. Nu uita să consulți ghidul pentru festivalurile verii 2018! În plus, n-am uitat de partea de hairstyling. Ți-am pregătit 6 coafuri noi de festival, ca să dai uitării coronița cu flori.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com