13 produse esențiale pentru un look în tendințe

De la o femme fatale misterioasă, până la o glam girl cu puteri cameleonice, în tendinţele de toamnă-iarnă 2014-2015 vei găsi cu siguranţă un look care să te reprezinte.

Glam-Lolita

  • De ce ne place: Pentru că orice scuză pentru a purta bucle ravisante şi buze în culori gurmande este mereu bine-venită. Să spunem lucrurilor pe nume – genul acesta de apariţie nu are cum să nu cucerească iremediabil.
  • Ce presupune machiajul: Ideea acestui look este obţinerea unei senzualităţi deloc vulgare. Modelele Vivianne Westwood au purtat rujul peste conturul natural al buzelor, însă efectul a trimis cu gândul către jocurile copilăriei, către o candoare fascinantă. OK, nu spunem că este cazul să porţi rujul aplicat în acest mod, însă tenul imaculat, pomeţii plini de prospeţime, genele cu un strat dublu de mascara şi buzele în culori fresh fac o echipă bună.
  • Ce presupune coafura: Pentru ca tabloul perfecţiunii să fie complet, este musai să aducem în discuţie aceste bucle relaxate, cu o lucire naturală greu de trecut cu vederea. Spune „nu“ texturilor rigide şi stylingului elaborat, iar rezultatul va fi perfect.

În galeria foto vei găsi produsele perfecte pentru un look Glam-Lolita.

Pixelformula, winter 2014 - 2015 ready to wear, Womenswear, Beaute , Beauty ,

Senzualitate androgină

  • De ce ne place: Pentru că o apariţie de acest fel rupe normele previzibilului fără să fie greu de purtat. Este sexy, curajoasă şi, în acelaşi timp, cât se poate de cool.
  • Ce presupune machiajul: Nu complica inutil lucrurile. Uniformizează nuanţa tenului, conturează uşor trăsăturile cu nişte pudră bronzantă (sub pomeţi), aranjează sprâncenele cu un gel special destinat acestora şi fă-ţi un smoky eyes uşor ascendent. Poţi reduce cantitatea de mascara la minimum, iar pentru buze poţi rezerva un simplu balsam.
  • Ce presupune coafura: Efectul umed este cel care captează atenţia, însă nu uita că nu este suficient să mizezi pe un produs de styling, părul trebuie să fie şi hidratat temeinic înainte.

Îți place acest look? Iată ce produse îți recomandăm să folosești.

Pixelformula, winter 2014 - 2015ready to wear, Womenswear, Beaute , Beauty , Backstage

Minimalism retro-cool

  • De ce ne place: Ceva din boemia anilor 70 la capitolul coafură, ceva din şarmul anilor 60 la capitolul machiaj şi un ansamblu demn de anul 2015. Este opţiunea ideală dacă nu îţi plac lucrurile foarte elaborate şi dacă te declari fidelă liniilor simple, dar de efect.
  • Ce presupune machiajul: Cromatic, lucrurile sunt cât se poate de uşoare: un creion dermatograf negru aplicat pe linia pleoapelor superioare şi două straturi de mascara, şi ea neagră, aplicate atât pe genele superioare, cât şi pe cele inferioare. Acordă atenţie sprâncenelor, iar pentru buze ai nevoie de o formulă hidratantă incoloră.
  • Ce presupune coafura: Scurt pe doi (OK, pe trei): linii drepte, o textură uşor de pieptănat şi prospeţimea părului proaspăt spălat – da, cea din urmă cerinţă poate fi falsificată cu un şampon uscat. 

Intră în galeria foto pentru a vedea produsele noastre preferate pentru un look retro-cool.

 

Foto Yannis Vlamos

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro