10 vedete care și-au ras părul pentru un look excentric și care arată fabulos

Tabăra vedetelor care aleg să se tundă scurt se extinde pe zi ce trece. Totuși, unele dintre ele nu s-au rezumat la o tunsoare bob sau pixie și au făcut o mișcare mult mai îndrăzneață. Iată 10 vedete care și-au ras părul pentru un look excentric și arată fabulos!

Nu mai este nicio dubiu – tunsorile scurte sunt în mare vogă în 2017. Jennifer Lopez s-a tuns mai scurt, Kim Kardashian a renunțat la părul lung de Rapunzel și toată lumea tinde spre o tunsoare mai scurtă. Nici nu este de mirare – sunt practice, ușor de purtat și coafat și arată foarte cool.

Totuși, unele celebrități au considerat că nu este de ajuns să tundă doar puțin din lungimea părului și au ales să îl radă. Fie că au făcut-o în tot capul, fie doar pe anumite zone, cert este că tunsorile excentrice le vin de minune, iar mișcarea a fost una îndrăzneață, dar reușită.

Dacă și tu plănuiești o tunsoare scurtă și ai și o latură rebelă, trebuie să vezi aceste 10 vedete care și-au ras părul pentru un look excentric și arată fabulos. Răsfoiește galeria foto, admiră-le și inspiră-te!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro