10 trucuri pentru a ține sebumul sub control pe tot parcursul zilei

10 trucuri pentru a ține sebumul sub control pe tot parcursul zilei

Dacă ai tenul gras, zilele călduroase de vară sunt probabil un coșmar pentru machiajul tău. Te învățăm cum să ții sebumul sub control, ca să nu mai ajungi vreodată acasă de la birou și să observi că fața ta lucește incontrolabil.

Am ghicit, nu-i, așa? Ți s-a întâmplat acest lucru de nenumărate ori pe parcursul acestei veri. Tenul tău secretă sebum în exces, și în ciuda faptului că ai aplicat pudră matifiantă și spray de fixare a machiajului, pielea a devenit lucioasă după numai câteva zeci de minute de stat în căldură. Iată cum să scapi de această problemă și să ții sebumul sub control pe tot parcursul zilei, pentru ca tu să arăți impecabil indiferent de anotimp.

Trucuri pentru a ține sebumul sub control toată ziua

De la make-up artiști, desigur, avem o mulțime de trucuri pentru a ține sebumul sub control. Allure a vorbit deja cu mai mulți specialiști în ale machiajului, dar și specialiști de skincare, iar sfaturile lor te vor ajuta să arăți bine pe tot parcursul zilei.

Vei găsi trucurile pentru a ține sebumul sub control în galeria foto de mai sus. Urmează îndeaproape instrucțiunile și vei observa o schimbare radicală!

Foto: Hepta

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com