10 secrete despre unghii pe care numai manichiuriștii le știu

Știi și tu cât este de dificil să îți realizezi singură o manichiură frumoasă – fără urme pe unghii, fără bule de aer rămase în ojă și fără să treci cu oja în afara suprafeței unghiei. Însă cu sfaturi prețioase de la profesioniști, șansele tale să obții o manichiură perfectă la tine acasă cresc exponențial!

Îți pregătești arsenalul de forfecuțe, pile, bețișoare, tratamente și oje, le așezi pe toate pe lângă tine ca să le ai la îndemână și te apuci plină de speranță să îți realizezi manichiura. Însă pe măsură ce te apropii de final, constați că opera ta nu seamănă deloc cu manichiura frumoasă pe care ți-o oferă manichiurista ta de fiecare dată. În acele momente, îți promiți ție că nu vei mai încerca niciodată să îți faci unghiile singură.

Nu este cazul să fii atât de drastică, mai oferă-ți o șansă. Noi credem că nu îndemânarea ta (a se citi „lipsa de îndemânare”) este problema aici, ci faptul că nu ai avut sfaturile potrivite. Cum arată o rutină corectă de îngrijire a unghiilor, ce ustensile trebuie să folosești, ce produse îți lipsesc, ce trucuri te ajută să obții ușor modele simple, dar de efect – dacă ai știi toate aceste informații, manichiura ar fi un ritual mult mai plăcut și cu rezultate mult mai satisfăcătoare.

Trage-ți aproape agenda și pregătește-te să iei notițe: am selectat în galeria foto 10 sfaturi prețioase pe care doar manichiuriștii le știu și care îți vor fi de mare ajutor și ție acasă. Răsfoiește-o și vei vedea cât de simplă va fi manichiura după ce vei știi aceste secrete!

Foto: Shutterstock

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro