10 rujuri și gloss-uri must-have pentru orice ocazie

10 rujuri și gloss-uri must-have pentru orice ocazie

Un look îndrăzneț sau un machiaj subtil? Strălucire sau culoare intensă? Noi îți prezentăm ispitele, tu decizi căreia nu-i vei putea rezista. Ți-am pregătit o selecție de 10 rujuri și gloss-uri potrivite pentru toate gusturile și toate ocaziile, așa că ai de unde să alegi!

Un lucru știm sigur: buzele rujate sau sidefate nu vor dispărea niciodată din tendințe. Așa că în fiecare sezon ne înarmăm cu rujuri și gloss-uri noi, cu nuanțe și texturi noi, pe care abia așteptăm să le încercăm și să le potrivim cu diferite stiluri de machiaj. Sezonul acesta se poartă culorile tari, care pot scoate pe oricine din anonimat: mov prună, roșu marsala, roz intens. Nu te teme să le încerci, chiar dacă nu obișnuiești să porți foarte mult machiaj. Un trend cu greutate îl reprezintă rujul roșu, purtat pe un ten curat, fără fard de pleoape, dar cu puțină mascara pe gene.

Cum să faci rujul să reziste mai mult pe buze

Nu toate rujurile sunt rezistente la transfer, și este foarte neplăcut când observăm că se duc la numai câteva minute după ce le-am aplicat. Ei bine, trucul este să exfoliezi buzele cu ajutorul unui scrub, pentru a îndepărta pielea moartă. Apoi, hidratează-le în profunzime cu ajutorul unui balsam. Atenție, totuși, dacă folosiți rujul direct pe stratul de balsam, acesta nu va rezista deloc! Așadar, ștergeți buzele cu un șervețel uscat înainte să aplicați rujul sau gloss-ul, iar astfel vă veți bucura de un machiaj perfect pentru mai mult timp. Feriți-vă de mâncărurile uleioase sau de băuturile alcoolice, pentru a menține cât mai mult rujul pe buze.

În galeria foto, ți-am pregătit 10 rujuri și gloss-uri potrivite pentru orice ocazie, pe care trebuie neapărat să le încerci în acest sezon.

Foto: Pixelformula

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com