10 rujuri rezistente perfecte pentru Ziua Internațională a Sărutului

10 rujuri rezistente perfecte pentru Ziua Internațională a Sărutului

Ziua Internațională a Sărutului ne îndeamnă, anual, să redescoperim plăcerea atingerii buzelor și să ne lăsăm purtate de fiorii dragostei. Această sărbătoare este marcată în calendar la 6 iulie, iar în calitate de pasionate de beauty, nu ne-am gândit decât la ce ruj am putea purta în această zi, pentru a nu sfârși arătând ca un clovn. 

Pentru a evita o astfel de situație, ți-am pregătit 10 rujuri rezistente perfecte pentru Ziua Internațională a Sărutului. Formulele pe care le-am selectat sunt rezistente la transfer, au acoperire perfectă și nu te vor lăsa la greu (sau la bine, în cazul acesta!).

10 rujuri rezistente pentru Ziua Internațională a Sărutului

Rujurile rezistente pentru Ziua Internațională a Sărutului se bazează pe texturi mate. În general, rujul lichid mat este cel mai durabil pe care îl poți avea în trusa de make-up. Spre deosebire de formulele cremoase, satinate, cele mate se usucă pe buze și rămân la locul lor ore întregi. Nu pătează dinții și nici nu se duc cu ușurință atunci când bei sau mănânci (deci nici atunci când te săruți!).

Pentru a spori rezistența produsului tău preferat, îți recomandăm să urmezi trei pași. În primul rând, exfoliază buzele, pentru o aplicare perfectă a rujului. Apoi, hidratează-le. Formulele mate usucă buzele și vei resimți o senzație de disconfort dacă sari peste acest pas. În al treilea rând, după aplicarea rujului preferat, poți spori rezistența acestuia aplicând un strat foarte fin de pudră transparentă. Dacă urmezi această rutină, vei arăta impecabil toată ziua!

În galeria foto de mai sus, am ales produsele care nu lipsesc din trusa de machiaj a unui beauty editor. Descoperă cele 10 rujuri rezistente la transfer, perfecte pentru Ziua Internațională a Sărutului!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com