10 produse de machiaj waterproof de care ai nevoie în vara aceasta

Cum facem ca machiajul nostru să reziste eroic la temperaturile care sar de 30°? Nu există un truc magic, însă există produse waterproof!

Nimic nu ruinează mai tare o zi de vară decât să vezi cum machiajul la care ai muncit mai bine de 30 de minute dimineața se „scurge” pe față de la căldură și transpirație. Să fim serioase, niciun truc de machiaj nu îți va garanta că produsele tale obișnuite de machiaj vor rezista când afară este caniculă și transpirația amenință.

La fiecare început de vară este necesar un mic update al neseserului, iar produsele waterproof chiar sunt esențiale. Aceste minuni într-un tub chiar îți promit o rezistență a machiajului pe care te poți baza și în cele mai fierbinți zile. Dacă în trecut găseai doar mascara waterproof sau, cu mult noroc, un eyeliner, acum poți găsi aproape orice produs în această formă: de la primer, fond de ten, până la ruj sau spray de fixare.

Noi am selectat în galeria foto cele mai rezistente produse waterproof încercate de noi. Crede-ne, chiar te poți baza pe ele!

Foto: Shutterstock

Tags:
Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro