10 produse de beauty accesibile pe care celebritățile le iubesc

Ne-am aștepta ca celebritățile să aleagă numai produse scumpe de beauty. Însă nu de puține ori am fost uimite să auzim că numesc printre preferatele lor și produse mai mult decât accesibile. Am descoperit 10 produse de beauty accesibile pe care celebritățile le iubesc!

Celebritățile rar se machiază singure – de ce ar face-o? Au la îndemână tot timpul cei mai buni make-up artiști, care lucrează cu cele mai bune și pretențioase produse. Tocmai de aceea uimirea noastră este foarte mare când vedetele noastre preferate numesc în interviuri printre preferatele lor produse drugstore, mai mult decât accesibile, pe care oricine și le-ar putea permite.

La urma urmei, ele ar putea avea toate produsele de machiaj din lume, indiferent cât de scumpe. Iar în aceste condiții, faptul că aleg dintr-o plajă atât de mare de opțiuni niște produse cu un preț foarte mic spune ceva despre calitatea acelor produse: prețul nu dictează întotdeauna calitatea. Jennifer Lopez, Blake Lively, Gigi Hadid, Selena Gomez sau surorile Kardashian sunt doar câteva dintre celebritățile care nu spun nu produselor cu un preț mai mic, ba chiar sunt printre preferatele lor.

Am selectat în galeria foto 10 produse de beauty accesibile pe care celebritățile le iubesc și le menționează tot timpul în interviuri.

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro