10 produse autobronzante pentru a prelungi vara la nesfârșit

Top 10 produse autobronzante pentru a prelungi vara la nesfârșit

Când vedem că zilele din calendar dispar la fel de repede precum bronzul obținut în vacanță, se instalează panica. Însă, înainte ca astenia de toamnă să își arate colții, avem o soluție pentru a prelungi vara la nesfârșit: produsele autobronzante.

Cât timp pielea are acea nuanță arămie sun-kissed, parcă nici problemele și grijile nu mai au aceeași greutate. Ne amintim de plajă și valurile mării și parcă ne relaxăm instantaneu. Însă când bronzul dispare, toamna își intră în drepturi. Îți propunem să ignori total schimbarea de anotimp cu 10 produse care te vor convinge constant că vara nu a luat încă sfârșit.

10 produse autobronzante care țin timpul în loc

O aplicare temeinică, câteva zeci de minute de așteptare, și, ca prin magie, toamna a dispărut din gândurile noastre. Acesta este efectul magic al autobronzantului, și un motiv în plus să îl ai întotdeauna în trusa ta de beauty.

Dacă te-am convins că ai nevoie urgentă de un astfel de produs, lasă-ne să îți prezentăm recomandările noastre. Descoperă, în galeria foto de mai sus, 10 produse autobronzante care te vor ajuta să prelungești zilele de vară la nesfârșit.

Foto: Shutterstock

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com