10 parfumuri nou lansate pe care trebuie să le încerci în această perioadă

Ți-ai pregătit ținutele pentru petrecerile sezonului, ți-ai ales coafura, știi deja și ce machiaj vei purta… Știi ce mai lipsește? O aromă nouă și seducătoare care să îți completeze look-ul festiv. Te inspirăm cu 10 parfumuri nou lansate pentru a ști cu ce cadou să te răsfeți în această perioadă!

În perioada sărbătorilor, suntem mereu stresate cu căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Oricât de bine cunoști o persoană, tot nu știi ce să alegi: oare îi va mulțumi, oare va fi pe gustul lor? Noi spunem că vei avea mari șanse de reușită dacă alegi un parfum: este un răsfăț pe care toată lumea îl iubește, iar dacă cunoști bine persoana respectivă, nu ai cum să dai greș. Iar dacă nu ești sigură că asta vrei să oferi celor dragi, poți oricând să te răsfeți tu cu un astfel de cadou.

Cum recent s-au lansat o mulțime de parfumuri, chiar ai de unde să alegi. Și domnii și doamnele se bucură de atenția brandurilor de beauty, care au lansat arome noi de parfum, ideale pentru atmosfera festivă a sărbătorilor. Notele folosite pentru sezonul rece trebuie să denote caldură și extravaganță: scorțișoara, tuberoza, vanilia, bergamota, piersica, regina-nopții sau patchouli sunt câteva exemple de nota care lasă impresia de sobrietate și eleganță.

Acum descoperă în galeria foto cele mai noi parfumuri lansate în această iarnă și alege aroma perfectă pentru tine și pentru persoanele dragi ție!

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro