10 oje perfecte pentru o manichiură glam de sărbători

Dacă nu ești adepta unghiilor cu gel sau a modelelor complicate, mizează pe o ojă care să facă tot „spectacolul” pe unghiile tale. Cum de sărbători îți dorești cât mai multă strălucire, îți aducem astăzi 10 oje care îți vor oferi manichiura glam pe care ți-o dorești pentru evenimentele festive ale finalului de an!

Propunerea noastră pentru manichiura de sărbători de anul acesta sunt ojele cu tot felul de reflexii: sidefate, metalice, texturate, cu glitter sau holografice. Cine mai are nevoie de aplicații de strasuri, paiete sau glitter când poți avea toată strălucirea dorită pe unghii cu ojele potrivite?

Brandurile s-au pregătit cu colecții de Crăciun absolut spectaculoase, cu lacuri de unghii care mai de care mai sclipitoare și cu irizații deosebite, perfecte pentru ocaziile elegante aduse de finalul de an. Înlocuiește clasica ojă roșie de Crăciun cu una sidefată: unghiile roșii tocmai au primit o transformare glam.

Colecția de Crăciun de la Jessica, proaspăt lansată, vine cu lacuri de unghii glittery și metalice care îți pot transforma unghiile în accesoriile ținutei tale. La fel și colecția de Crăciun de la O.P.I, Love O.P.I, care vine cu lacuri de unghii Infinite Shine cu sclipiri prețioase. Iar acestea nu sunt singurele branduri care ne răsfață cu oje spectaculoase, perfecte pentru manichiura de sărbători – descoperă-le pe toate în galeria foto!

Foto: Sh

 

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro