10 noutăți tentante pe care le poți găsi la Sephora în această toamnă

Deși avem colecții impresionante de produse cosmetice, totuși nu rezistăm tentației să nu cumpărăm tot ce apare nou. Iar când este vorba despre branduri noi, pe care de mult le așteptam în România, nici nu încape vorbă să ne abținem. Sephora ne-a ghicit slăbiciunea și ne tentează cu o mulțime de branduri și produse noi în această toamnă!

Cu fiecare început de sezon, simțim nevoia să ne updatăm măcar puțin kit-ul de beauty. Nu putem începe toamna fără noi culori  de rujuri și poate o nouă paletă de farduri cu nuanțe tomnatice. Acestea sunt doar mofturile noastre, evident, însă sunt și produse de care chiar avem nevoie: o cremă hidratantă mai densă, care să ne protejeze fața când temperaturile scad și vântul se întețește, o nouă nuanță de fond de ten (pentru că oricât de greu ne este să acceptăm, bronzul a cam dispărut) și multe măști cu care să ne răsfățăm tenul la sfârșitul zilelor reci de toamnă.

De când am aflat de colecția de toamnă lansată de Sephora și de toate brandurile internaționale pe care le aduce în România în această toamnă, am știu că trebuie să ne pregătim bugetul pentru că se anunță sesiuni de shopping serioase. O sumedenie de produse noi de Skincare, produse de machiaj foarte practice și atrăgătoare (paleta de strobing suntă destul de tentant?), dar mai ales branduri noi la care până acum aveam acces cu greu.

Kat von D, brandul celebrei artiste de tatuaje, a ajuns în sfârșit și în România și este disponibil la Sephora. În sfârșit putem testa și avea celebrele ei rujuri într-o mulțime de nuanțe, dar și fondul de ten care promite să acopere chiar și tatuajele. O altă lansare care ne-a umplut de entuziasm este brandul Huda Beauty, care ne-a fermecat cu minunata paletă de farduri Rose Gold, dar și cu rujurile mate.

Dar să lăsăm imaginile să vorbească de la sine (și să te convingă să dai o fugă în magazin sau pe site chiar acum). Descoperă în galeria foto cele mai tentante noutăți pe care le poți găsi la Sephora în această toamnă!

Foto: Pixelformula

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro