10 modele de unghii cu flori uscate perfecte pentru toamnă

10 modele de unghii cu flori uscate perfecte pentru toamnă

Noul sezon a început cu zile însorite și amintiri despre prima zi de școală. Din emoția acelei perioade din copilărie petrecute pe băncile școlii s-a născut și un nou trend de manichiură perfect pentru toamnă. Am selectat 10 modele de unghii cu flori uscate care ne-au cucerit prin eleganță și o simplitate sofisticată.

Ți-am vorbit deja despre tendințele de manichiură dictate de prezentările de modă ale marilor desgineri. Totuși, pentru că unele dintre cele mai îndrăgite trenduri iau naștere pe internet, Instagramul este și de această dată sursa noastră de inspirație. Cea mai recentă obsesie sunt modelele de unghii cu flori uscate, care se potrivesc de minune cu anotimpul actual.

Modele de unghii cu flori uscate

Ții minte când a trebuit să alcătuiești un ierbar pentru școală? Poate că nu mai știi pe de rost acele denumiri complicate provenite din latină, însă ai rămas cu amintirea vizuală a florilor presate între paginilor unei cărți, nu-i așa? Modelele de unghii cu flori de uscate își iau inspirația tocmai de acolo.

Florile presate arată superb pe unghii, au un aer sofisticat și tomnatic, de sezon. Manichiura cu flori uscate poate fi purtată atât la o ținută casual, cât și în cadrul unui eveniment care cere ceva mai multă eleganță. Ba chiar în căutările noastre de astfel de modele am dat și de unele care au fost purtate de o mireasă.

Deja utilizatoarele de Instagram s-au declarat îndrăgostite de acest trend, deci nu e de mirare că hashtagurile #pressedflowernails sau #driedflowernails au început să capete popularitate. Se potrivește atât persoanelor care preferă să își poarte unghiile scurte, cât și celor care aleg lungimi mai îndrăznețe cu ajutorul gelului.

Dacă te-am convins să încerci și tu această manichiură, descoperă în galeria foto de mai sus 10 modele de unghii cu flori uscate care te vor cuceri iremediabil.

Foto: Instagram @clarahnails

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com