10 măști de care tenul tău are nevoie după expunerea la soare

10 măști de care tenul tău are nevoie după expunerea la soare

Îți poți imagina ceva mai plăcut decât să stai pe o plajă la soare cu un cocktail răcoritor în mână și sunet de valuri pe fundal? Mie una îmi vine să fug la mare din primul weekend de vară. Însă o mare problemă cu această pasiune pentru sezonul estival este expunerea tenului la soare. Știm deja cât sunt de nocive razele UV. Trebuie să purtăm întotdeauna un produs de protecție. Totuși, crema cu SPF nu este suficientă. Ți-am pregătit 10 măști de care tenul tău are nevoie după expunerea la soare.

La finalul unei zile de vară, tenul tău are nevoie de atenție specială. Hidratarea este cuvântul-cheie, iar pe lângă asta, ai nevoie de un produs care să îl calmeze, să îi ofere acea senzație de răcorire și să îi confere nutrienții necesari pentru a se reface. Soarele, mai exact razele UV, atacă pielea la un nivel profund, și chiar dacă ai purtat un produs de protecție cu SPF mare, trebuie să o ajuți să se regenereze. De aceea, o mască de față pentru după expunerea la soare este perfectă!

Măști de față perfecte după expunerea la soare

Ce trebuie să conțină o mască de față perfectă după expunerea la soare? Ingrediente hidratante – acid hialuronic, uleiuri – și ingrediente calmante, precum aloe vera. Noi ți-am pregătit recomandările noastre în galeria foto de mai sus. Vei regăsi printre ele inclusiv produse pe care le poți lua cu tine în călători, cum ar fi măștile de tip șervețel (sheet masks). Acestea sunt perfecte dacă zbori spre o destinație exotică, și nu sunt doar ușor de transportat, ci îți oferă o doză mare de hidratare și confort cât timp le porți. În plus, ce poate fi mai relaxant decât să stai câteva zeci de minute cu o mască pe față după o zi lungă la plajă?

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com