make-up artiști internaționali de urmărit pe Instagram

10 make-up artiști internaționali pe care trebuie să îi urmărești pe Instagram

Dacă ești o mare pasionată de machiaj și vrei să înveți mai multe sau pur și simplu apreciezi frumusețea pusă în valoare prin machiaj, trebuie să știi aceste nume. Îți prezentăm 10 make-up artiști internaționali pe care ar trebui să îi urmărești pe Instagram!

Admirăm mereu look-ul celebrităților la evenimente unde acestea strălucesc pur și simplu. Secretul din spatele machiajului lor perfect? Un make-up artist talentat care face minuni cu produsele cosmetice și care are o viziune aparte asupra machiajului.

Dacă ești în căutare de inspirație zilnică și îți place să vezi lucuri frumoase pe feed-ul tău de Instagram, trebuie să urmărești acești make-up artiști internaționali, care lucrează cu celebrități de top!

Peter Philips

Directorul creativ al casei Christian Dior, Peter Philips, face minuni cu modelele care îi intră în mâini. Fie că este vorba de look-uri creative pentru podium, fie că este vorba de machiaje glam pentru celebritățile care se pregătesc să pășească pe covorul roșu, look-urile lui sunt absolut minunate și inspiraționale.

Romy Soleimani

When your lucky enough to work with one of your besties it’s not work … love this lady @traceeellisross ⚡

O postare distribuită de Romy Soleimani (@romyglow) pe

Make-up artista Romy Soleimani stă în spatele multor machiaje perfecte pe care le vedem pe covorul roșu, dar și în shooting-uri și pe coperte ale revistelor de top. Ne place pentru stilul natural pe care îl adoptă, dar și pentru creativitatea de care dă dovadă atunci când creează look-uri creative mai elaborate.

Lottie Stannard 

Dacă machiajul editorial te fascinează, trebuie să o urmărești pe Lottie. Machiajele ei sunt un joc de culoare impresionant!

Sir John

Painting an Angel ⭐️✨✨ #history #shining #BKxSJ

O postare distribuită de S I R J O H N (@sirjohnofficial) pe


Ești curioasă să știi cine îi realizează machiajul lui Beyonce, lui Kim Kardashian, Ashley Graham sau lui Chrissy Teigen? Acest bărbat talentat chiar știe cum să pună în valoarea frumusețea unei femei. Dă-i follow ASAP!

Pat McGrath

Cu siguranță ai mai auzit numele ei, însă o dată ce vei vedea ce minunății știe să facă cu ajutorul machiajului nu îl vei mai uita. Regina glitter-ului și a efectelor glossy te va recuceri și inspira cu fiecare postare a sa!

Hung Vanngo

Getting down to business with one of the hardest working women in it @JLo ❤ #NeverNotWorking

O postare distribuită de Hung Vanngo (@hungvanngo) pe

Dacă ești fana machiajului glam, bronzy, fresh, cu trăsături puse în evidență în cel mai frumos mod, trebuie să îl urmărești pe Hung Vanngo. J. Lo, Selena Gomez, Karlie Kloss sau Emily Ratajkowski se lasă mereu pe mâna lui și nu putem decât să fim fascinate de ceea ce face. Noi i-am dat follow!

Georgi Sandev

Un alt make-up artist de la care poți fura din tainele machiajului editorial este și Georgi Sandev. Te va impresiona cu siguranță modul în care reușește să pună în evidență trăsăturile cele mai frumoase ale modelelor.

Lisa Eldridge

Lisa Eldridge este make-up artistul care te surprinde în fiecare zi cu un look nou și total neașteptat. Trebuie să o ai pe Instagram pentru a admira mereu cele mai frumoase celebrități și modele machiate de ea, dar și tutorialele ei super-practice.

Mario Dedivanovic


Dacă admiri machiajul lui Kim Kardashian, trebuie să îl urmărești pe Mario. Este make-up artistul ei preferat și a machiat-o chiar și în ziua nunții sale. Stilul lui este adaptat mereu ultimelor tendințe de pe Instagram.

Mary Philips

Jennifer Lopez, Chrissy Teigen, surorile Kardashian și Jenner se lasă tot timpul machiate de ea, iar acesta ar trebui să fie cel mai bun argument pentru a o urmări pentru că acestea au mereu machiajul perfect.

Patrick Ta

 

Tonight With @charli_xcx In St Louis Hair By @harryjoshhair Makeup By @patrickta Assisted By @carlyy.fisher

O postare distribuită de Patrick Ta (@patrickta) pe

Make-up artistul a numeroase modele, Patrick Ta ne cucerește cu machiajele sale care ar putea transforma pe oricine într-o bombă sexy.

Foto: Hepta, Instagram

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro