10 creme de mâini super-hidratante, potrivite pentru orice buget

Da, a venit acel moment al anului când mâinile noastre au nevoie de ajutor pentru a-și menține hidratarea. Tocmai de aceea am pornit în căutarea celor mai bune și hidratante creme de mâini și venim cu recomandări indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Frig, vânt, surse de căldură artificiale – toate ne usucă pielea și nu pot fi evitate în sezonul rece. Și nu te gândi doar la pielea feței, pentru care ai deja o rutină de îngrijire riguroasă (cel puțin așa sperăm – dacă nu o ai încă, îți recomandăm să citești acest articol) – și pielea mâinilor este la fel de expusă și are nevoie de un plus de atenție din partea ta.

Îți spuneam recent că mâinile sunt printre primele zone care îmbătrânesc și care îți trădează vârsta. Află că dacă pielea mâinilor este uscată, procesul îmbătrânirii se accelerează și mai tare. Așa că fă tot posibilul pentru a-ți menține în permanență pielea mâinilor hidratată.

Construiește-ți un ritual de îngrijire a mâinilor similar cu cel al tenului: exfoliază regulat pielea pentru ca produsele să se absoarbă cât mai bine (am inclus în galeria foto și un produs exfoliant pentru mâini) și pentru a stimula reînnoirea celulelor, ia în calcul un tratament SPA ocazional pentru mâini și ai grijă să ai mereu o cremă hidratantă după tine pentru a o aplica ori de câte ori îți simți pielea uscată (mai ales după ce te speli pe mâini sau când ai contact cu frigul și vântul de afară).

Crema de mâini este o prezență constantă la noi în redacție, mereu încercăm produse noi și ne facem recomandări una alteia, așa că nu mi-a fost foarte greu să găsesc cele mai bune creme de mâini pe care să vi le prezint în galeria foto. Am inclus recomandări de la cele mai accesibile până la produse de lux, astfel că oricine își poate găsi un produs pentru nevoile și bugetul său. Răsfoiește galeria foto și vezi care sunt cremele noastre preferate pentru mâini!

Foto: Shutterstock

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro