10 creme de corp pentru o doză zilnică de hidratare

10 creme de corp pentru o doză zilnică de hidratare

Ce poate fi mai frumos decât o piele luminoasă, hidratată corespunzător? Din rutina noastră zilnică trebuie neapărat să acordăm câteva minute aplicării de creme sau loțiuni de corp. Ca să îți ușurăm procesul de a alege un produs de calitate, am selectat noi câteva care ne-au plăcut și ne-au făcut să le folosim zi de zi.

Mai ales pe timpul sezonului cald, pielea are nevoie de un plus de hidratare pentru a arăta și a se simți bine. Acordă-i îngrijirea corespunzătoare aplicând un produs hidratant cel puțin o dată pe zi. Ți-am pregătit câteva produse cărora cu siguranță nu le vei da „skip” și pe care le vei introduce cu plăcere în rutina de skincare.

Creme de corp

Pentru a descoperi cremele de corp selectate de noi, intră în galeria foto de mai sus! Am ales formule care să îți hidrateze în profunzime pielea. Unele miros atât de bine încât îți vine să le mănânci, însă am ales și variante fără parfum, dacă ai pielea sensibilă. În plus, dacă ești adepta autobronzantului în timpul verii, neapărat ai nevoie de un produs hidratant, este una dintre cele 10 reguli ale aplicării lui!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com