10 creme BB și fonduri de ten cu acoperire lejeră care nu încarcă tenul în sezonul cald

10 creme BB și fonduri de ten cu acoperire lejeră care nu încarcă tenul în sezonul cald

Aerul este încă respirabil pe final de aprilie, însă ne pregătim temeinic să înfruntăm canicula care urmează să lovească țara în acest sezon. La temperaturi mari, tenul poate deveni extrem de încărcat sub un fond de ten cu acoperire mare, din cauza umidității și transpirației excesive. Pentru a nu fi nevoită să renunți complet la machiaj din cauza căldurii, ți-am pregătit 10 creme BB și fonduri de ten cu acoperire lejeră perfecte pentru vară și final de primăvară.

Un fond de ten cu acoperire mare poate duce la pori înfundați și erupții acneice pe timp de vară. De aceea, este de preferat să porți un produs cu acoperire lejeră atunci când temperaturile o cer. Un BB cream sau un fond de ten cu acoperire mică sunt perfecte pentru un machiaj ușor, de sezon. În galeria foto de mai sus, am selectat câteva produse care nu încarcă tenul, potrivite pentru orice ocazie și buget.

Beneficiile cremei BB și ale fondului de ten cu acoperire lejeră

O cremă BB are acțiune intens hidratantă, păstrând un nivel optim de hidratare la nivelul tenului pe toată perioada zilei. În plus, aceasta poate acoperi micile imperfecțiuni ale pielii și uniformiza nuanța tenului. La finalul zilei, o cremă BB va fi mult mai ușor de îndepărtat și curățat, iar pe termen lung, vei observa o îmbunătățire a texturii pielii.

Fondul de ten cu acoperire lejeră este potrivit dacă nu ai imperfecțiuni grave de acoperit. Oferă o acoperire puțin mai mare decât o cremă BB, și nu încarcă deloc tenul. Iar datorită formulei ușoare, este ușor de demachiat și nu se pune problema de pori înfundați și inflamații. Folosește-l cu încredere zi de zi, împreună cu o pudră translucidă matifiantă.

Descoperă recomandările noastre de creme BB și fonduri de ten lejere din galeria foto și completează-ți trusa de machiaj cu un produs potrivit pentru vară!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com