10 coafuri simple pentru Halloween 2017

Ne-am inspirat deja pentru machiaj, ne-am pus la punct cu manichiura, a mai rămas doar alegerea coafurii pentru petrecerea de Halloween. Noi îți propunem 10 coafuri simple pentru Halloween 2017 care să se integreze ușor în orice look scary ai alege.

Nu spune nimeni că trebuie să îți faci adevărate opere de artă în păr dacă îți dorești o coafură spectaculoasă. Cu atât mai mult dacă ți-ai ales deja machiajul sau ținuta și vrei ca accentul să cadă pe una din ele. Dacă nu îți dorești ca părul să fie punctul de atracție al look-ului tău, poți oricând să apelezi la coafuri simple pentru Halloween.

Un păr foarte tapat, niște bucle pieptănate pentru a căpăta un aspect voluminos, câteva rulouri simple precum ale Angelinei Jolie în Maleficent sau niște împletituri – deși simple, toate pot arăta spectaculos dacă sunt integrate frumos în restul look-ului tău.

Cum poți da un plus de efect unei coafuri simple de Halloween 2017

Poți oricând să animi o coafură simplă de Halloween cu accesoriile potrivite: păienjeni sau pânze, șerpi, cranii, ochi. Poți apela, de asemenea, la spray-uri colorate cu care să obții aspectul de păr cărunt (pentru un look de vrăjitoare, spre exemplu) sau poate look-ul lui Harley Quinn din filmul Suicide Squad.

Dacă nu vrei să îți aranjezi deloc părul sau să îl colorezi, poți oricând să apelezi la o perucă. Vei găsi peruci deja coafate în stilul Halloween, așa că problema părului este ca și rezolvată.

Noi suntem sigure că vei găsi ceva care să te atragă în galeria foto pregătită, unde am inclus 10 idei de coafuri simple pentru Halloween care pot completa orice look scary. Descoperă-le și alege-ți coafura pentru noaptea de 31 octombrie!

Legenda Halloween

Halloween este o sărbătoare de origine celtică: sărbătorită în noaptea de 31 octombrie. Pentru populaţiile celtice de odinioară era un festival al umbrelor, o ocazie deosebită de a intra în contact cu fiinţele de pe celălalt tărâm. Tocmai de aceea numele provine de la expresia All Hallows’ Even, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților. Imaginile simbolice de Halloween provin din mai multe surse: operele literare de ficțiune gotică și horror (cum ar fi romanele Frankenstein și Dracula) și din filmele horror clasice (ca Frankenstein și Mumia). Printre alte imagini de Halloween se numără temele morții, răului și ocultului, sau monștrii legendari. Culorile tradiționale ale sărbătorii sunt negru și portocaliu.

Foto: Instagram

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro