10 coafuri incredibile inspirate din serialul Game of Thrones

De când cu noul sezon din Game of Thrones, toate privirile noastre sunt ațintite asupra serialului. Pe lângă decorul absolut divin și ținutele impresionante, visăm și la coafurile absolut spectaculoase ale personajelor. Ce bine că Instagramul este plin de interpretări ale coafurilor din serial și avem de unde să ne inspirăm!

Fiecare sărbătorește noul sezon din Game of Thrones în propriul mod: unii au organizat petreceri speciale pentru a vedea noile episoade alături de prieteni, alții au revăzut ultimul sezon pentru a căuta indicii, iar alții, ei bine, recreează coafurile admirate în faimosul serial. Evident, de ultima parte suntem cele mai încântate pentru că ne doream de mult să purtăm și noi acele coafuri spectaculoase, iar acum avem inspirația necesară.

Hashtag-ul #gameofthroneshair este tot mai popular pe Instagram, iar o simplă căutare după el îți oferă peste 2000 de coafuri inspirate de serialul tău preferat, recreate de fani de toate vârstele. Înarmează-te cu multă răbdare pentru că, te prevenim, sunt multe împletituri alambicate, care par imposibile la prima vedere.

În galeria foto am selectat cele mai frumoase 10 coafuri inspirate din serialul Game of Thrones care să te inspire dacă vrei să încerci o împletitură cu adevărat spectaculoasă (dacă îndemânarea nu este principala ta calitate, măcar vei știi ce coafură să îi arăți hair-stylistului tău data viitoare)!

Foto: Instagram, Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro