10 arme indispensabile unei femei pline de încredere

Încrederea în sine și siguranța este cea mai frumoasă trăsătură a unei femei. Capul sus, privirea înainte și o atitudine plină de încredere – acestea sunt elementele esențiale pentru o adevărată #girlboss. Învață să nu te subestimezi indiferent de situație și găsește-ți motivația în lucruri simple, precum aceste 10 trucuri care îți vor readuce încrederea în tine instantaneu!

Nimic nu face o femeie mai seducătoare decât o atitudine plină de încredere și siguranță în ea. Suntem frumoase toate, reușim să facem față cu brio atâtor provocări zilnic, așa că de ce nu ne-am acorda mai mult credit? Nu lăsa nimic să te dezarmeze și mențineți încrederea în tine indiferent de situație, cu siguranță vei atrage admirația altor femei, care îți vor urma exemplul.

Ajută-te de mici trucuri simple pentru a căpăta acea încredere pe care o admiri la alte femei puternice. Dacă ai o zi mai proastă, este incredibil ce efect miraculos poate avea o simplă piesă vestimentară sau un produs de machiaj pe care îl iubim pentru starea noastră de spirit. Nu ne crezi? Am pus la un loc 10 arme indispensabile unei femei pline de încredere – încearcă-le într-o zi în care nu te simți încrezătoare și vei vedea cum îți vor schimba starea!

1. O mascara de volum cu efect miraculos

Mascara este produsul care îți poate transforma look-ul instantaneu. Și să recunoaștem – o privire definită de gene cu volum ne va face întotdeauna să ne simțim mai încrezătoare. Alege un produs special care să îți ușureze munca – noua mascara The Colossal Big Shot de la Maybelline NY are această putere! Oferă un shot de volum instant – o singură aplicare a acestui produs este echivalentul aplicării  a trei straturi de mascara.

Uite ce efect are pe gene:

10 arme indispensabile unei femei pline de încredere

Dacă te-a convins la fel de mult ca pe noi, o poți găsi aici.

2. O pereche de pantofi cu toc pentru o atitudine impunătoare

Nu degeaba există vorba „dă-i unei femei pantofii potriviți și poate cuceri lumea”. În secunda în care porți pantofii cu toc potriviți, încrederea în tine crește proporțional cu înălțimea tocului. Alege-i într-o culoare puternică și feminină, iar efectul va fi garantat.

10 arme indispensabile unei femei pline de încredere

Pantofi EPICA roșii din piele întoarsă, Tezyo, 399 lei.

3. Eleganță în orice situație cu little black dress

Această rochie clasică este alegerea perfectă pentru acele zile în care te nicio ținută nu te mulțumește. O rochie neagră, deși atât de simplă, va reuși să îți pună în valoare atu-urile și să îți dea acel boost de încredere de care ai nevoie pentru ca ziua să îți meargă perfect.

10 arme indispensabile unei femei pline de încredere

Rochie mulată H&M, 129.90 lei

4. O fustă clasică, dar cu accente moderne

O fustă neagră, simplă, clasică va fi întotdeauna ușor de asortat și te va pune în valoare. Arată-ți latura de #girlboss alegând un model cu accente moderne de piele.

10 arme indispensabile unei femei pline de încredere

Fustă mulată cu talia cambrată, Stradivarius, 89,90 lei

5. Un sacou bine croit pentru un look impunător

Sacoul potrivit poate fi piesa vestimentară care să îți schimbe mood-ul instantaneu: un sacou emană elenganță și impune respect dacă este purtat cu atitudinea potrivită.

Sacou cu picățele, Zara, 299,90 lei.

6. O lenjerie intimă seducătoare

O lenjerie intimă sexy va fi micul tău secret de încredere: deși numai tu știi de el, este suficient pentru a-ți schimba starea de spirit și pentru a te simți cu adevărat încrezătoare și sigură pe tine și șarmul tău.

10 arme indispensabile unei femei pline de încredere

Sutien balconette de dantelă, H&M, 79,90 lei

7. Un accesoriu… neobișnuit

Cine spune că doar bărbații pot purta cravată? Inclusă într-o ținută office, poate fi accesoriul care te scoate din anonimat și îți dă o alură mai serioasă și mai impunătoare.

10 arme indispensabile unei femei pline de încredere

Cravată îngustă mată, Zara, 89,90 lei.

 

8. O geantă practică și de efect

Un accesoriu atât de simplu precum o geantă, nu numai că îți poate scoate din anonimat orice ținută, dar îți poate schimba și starea de spirit (nu degeaba ne schimbăm geanta zilnic, nu-i așa?). Alege un model practic în care să îți încapă strictul necesar pe parcursul zilei, dar cu un model de efect.

 

10 arme indispensabile unei femei pline de încredere

Geantă Tutti Frutti, Parfois, 129,90 lei.

9. Un tricou cu mesaj care să te inspire

Acest tricou vorbește de la sine și transmite exact ideea pe care insistăm: orice femeie trebuie să aibă încredere în ea, să se simtă o adevărată #girlboss.

10 arme indispensabile unei femei pline de încredere

Tricou scurt cu slogan, Stradivarius, 29,90 lei

10. Un corset feminin

Poate îți va părea un accesoriu mult prea îndrăzneț, însă trebuie să îl încerci măcar o dată pentru și vei vedea câtă încredere în tine îți poate da.

10 arme indispensabile unei femei pline de încredere

Corset brodat, Stradivarius, 59,90 lei.

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro