GLAMOUR de iunie și naturalețea absolută

The Beauty Issue: GLAMOUR de iunie

GLAMOUR de iunie pune în prim plan naturalețea absolută, îți spune totul despre body positivity și răspunde curiozităților despre un stil de viață sănătos, vine cu sfaturi de modă și frumusețe pe care să le aplici chiar de azi, evenimente cool pentru un început de vară așa cum se cuvine și, nu în ultimul rând, te invită să petreci un weekend plin de răsfăț la GLAMOUR Beauty Festival. Toate acestea te așteaptă în numărul de iunie GLAMOUR, din 23 mai la toate chioșcurile de ziare.

În secțiunea Glamourisme din numărul de iunie, te invităm să îți deschizi mintea și șifonierul unor experiențe vestimentare inedite: de la raze multicolore și străluciri, la imprimeuri florale, tăieturi improvizate și geometrii. Ești liberă să încerci orice, cât timp nu te iei prea tare în serios. La final, ia drumul mătăsii și învăluie-ți serile târzii de vară într-o boare de material!

Tot aici, îți facem cunoștiință cu Radu Iacoban, pe care îl poți vedea pe marile ecrane în filmul Charleston și te invităm la cele mai cool evenimente ale lunii: concertele Arcade Fire și Nick Cave and the Bad Seeds, Festivalul de Film Transilvania, Festivalul de Teatru de la Sibiu sau Festivalul de Film și Mediu Pelicam, printre altele

Este momentul să vorbim despre cum poți ajunge să ai succes fără să renunți la identitatea și (ciudățenia) unicitatea ta. Patricia Blaj și Andreea Balaban sunt aici să ne vină în ajutor și ne împărtășesc din lucrurile esențiale pe care le-au învățat de-a lungul anilor.

Cu prilejul acesta, Ioana Ilie ne amintește că da, corpul nostru ne aparține. Află totul despre mișcările sociale pentru acceptare dincolo de standardele și prejudecățile asociate frumuseții într-un articol special în rubrica GLAMOUR Generation.

Apoi, Iulia Burtea ne arată cum stilul de viață sănătos s-a îmbolnăvit de sindromul clișeelor de limbaj, în ciuda faptului că semnificațiile lui înmuguresc continuu. O doctoriță nutriționistă, un psihiatru și un antrenor personal ne vor răspunde pas cu pas tuturor întrebărilor în paginile secțiunii de Health.

GLAMOUR de iunie și naturalețea absolută

Secțiunea de Fashion vine în completarea ideilor de mai sus și ne ajută să înțelegem că nu avem nevoie de un stilist să arătăm superfashionable sau de o siluetă de model, trebuie doar să ne cunoaștem corpul și să știm ce haine ne pun în valoare. Clepsidră, dreptunghi, oval, petite sau triunghi – în numărul de iunie studiezi cu atenție teoria formelor.

Suntem gata să ne lăsăm învăluite de razele de soare, dar cine spune că trebuie să trăim pe o insulă însorită pentru a ne putea bucura tot anul de un bronz perfect? În secțiunea de Beauty te învățăm cum să obții o piele arămie și strălucitoare, dar și cât de ușor este să îi spui adio fondului de ten și să te împrietenești cu vergeturile tale.

Vedeta acestui sezon? Naturalețea absolută! Permite-ne să îți prezentăm pledoaria noastră pentru un chip luminos, neted și lipsit de imperfecțiuni. Suntem convinse că verdictul tău va fi unul favorabil.

Pregătită de vacanță? Noi îți recomandăm fără să clipim cel mai efervescent oraș al Europei: Torino!

La final ți-am pregătit un weekend dedicat frumuseții, plin de răsfăț: Glamour Beauty Festival 2018. Între 9 și 10 iunie, la Hanul Gabroveni, are loc a treia ediție a GLAMOUR Beauty Festival unde te așteaptă invitați glam, workshopuri captivante, distracție și cadouri fabuloase. Bilete pe www.glamour.ro/glamour-beauty-festival-2018.

GLAMOUR de iunie te așteaptă la toate punctele de distribuție, începând cu 23 mai, la preţul de 10,90 lei. 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com