GLAMOUR de august, în spiritul verii

GLAMOUR de august, în spiritul verii

GLAMOUR de august trezește în tine spiritul verii și este companionul ideal pentru vacanța ta mult așteptată! Ți-am pregătit o listă de cumpărături cu cele mai hot piese vestimentare și accesorii pentru o escapadă chic, 6 trucuri care îți vor asigura un machiaj rezistent la căldură și orice alt „inamic” al verii, un mic tratat despre „visul suedez” sau de ce suedezii se bucură de plăcerile vieții, iar la final te invităm să te alături unei discuții despre călătoritul singură și de ce nu ar trebui să îți fie frică să o faci.

Spune odată cu noi „Ciao” lumii dezlănțuite și plonjează direct în vacanță! Și ca totul să fie perfect, ți-am făcut noi bagajul cu cărți și am strecurat și câteva festivaluri pe care nu poți să le ratezi vara asta.

Un interviu sincer și amuzant cu autorul francez Antoine Laurain și o porție de inspirație de la patru tinere femei care schimbă lumea în care trăiesc și șlefuiesc visurile și aspirațiile unei noi generații – le găsești pe toate în paginile secțiunii Glamourisme.

Și dacă tot suntem aici, îți mai amintești vacanțele de vară din copilărie sau prima plecare din țară? La final, citește totul despre confesiunile unei femei singuratice.

GLAMOUR de august, în spiritul verii

GLAMOUR de august, în spiritul verii

Fie că stai un weekend, fie că pleci într-o vacanță fără sfârșit, în numărul de august te sfătuim ce valiză să iei cu tine, te punem la curent cu moda pe plajă și dezbatem care este cea mai amuzantă tendință de fashion a verii.

Între mușcăturile de insecte, arsurile solare și erupțiile cauzate de căldură, pielea se chinuie din greu să iasă din sezon fără urme. Nu intra în panică căci avem noi grijă de tine! Continuăm apoi pledoaria noastră despre importanța protecției solare și îți prezentăm cele mai recente descoperiri și cei mai buni aliați în lupta cu razele ultraviolete.

Nu îți neglija nici părul și descoperă în paginile noastre de Beauty cum să îl protejezi cât mai bine vara asta, ca apoi să îl răsfeți în voie cu tehnicile buclelor perfecte proaspăt aprofundate!

GLAMOUR de august te așteaptă la toate punctele de distribuție, începând cu 23 iulie, la preţul de 10,90 lei. 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com