Încă te poți bucura de atmosfera verii cu FOREVER 21

Petreceri de vară, iubiri de vară și multe călătorii…Energia pozitivă este pretutindeni, toți ne simțim mai liberi și gata de aventuri memorabile. Nu te opri acum. Ia-ți geanta, fă-ți bagajele cu cele mai cool articole vestimentare și pregătește-te să-ți faci amintiri unice.

La FOREVER 21, vara nu poate fi altfel decât luminoasă, îndrăzneață și superbă. FOREVER 21 a evitat toate celelalte ere și s-a axat pe anii ’80. Toate croielile sunt prezente – rochii maxi, costume de baie într-o singură piesă și croșeturi. Crează-ți lookurile casual preferate cu piesele vestimentare în printuri încântătoare din colecția de vară.

Bucură-te de aventurile care încă te așteaptă cu rochii florale maxi, tricouri în culori neon și imprimeuri grafice, topuri și denim în toate versiunile posibile. Dă-ți frâu liber imaginației și alege costume de baie într-o piesă sau două, cu imprimeuri tropicale, toate disponibile în magazine la prețuri accesibile.

Vara este încă aici, cu o explozie de culori și imprimeuri. Adaugă puțină strălucire garderobei tale cu accesorii și jachete cool din minunata colecție FOREVER 21.

Și pentru că moda este pentru fiecare, colecția de vară include toate piesele vestimentare necesare  și pentru garderoba masculină. De la materiale lejere pentru zilele călduroase, la bermude și cămăși colorate, FOREVER 21 vă invită, băieți, să simțiți aromele verii îmbrăcați cu stil.

Bineînțeles, FOREVER 21 are câte ceva pentru fiecare și a îmbogățit colecția plus size cu rochii maxi, costume de baie și accesorii pentru outfituri cool. Simte vibe-urile fashion cu FOREVER 21!

Elisabeta Sava
elisabeta.sava@ringier.ro