Vântul a fluturat părul lui Trump, iar internetul a înnebunit

A fost nevoie de o singură poză cu pletele lui Donald Trump în vânt ca să înnebunească internetul. Poate pentru că avem în sfârșit dovada că to ce credeam e adevărat: bronzul lui Trump e fals. Atât de fals.

Ce faci, Donald? Toate știm că prima regulă, atunci când te machiezi: întinde fondul de ten până piere orice șansă să rămâi cu vreo dungă pe față. Să nu vadă nimeni, vreodată, diferența de nuanță dintre față și gât. Să-l învețe cineva și pe Donald Trump, căci a stârnit încă o dată o furtună de glume la adresa lui.

Internetul e plin de glume despre Donald Trump și fața lui portocalie, culoare la care ajunge clar prin bronz fals. Deși știam sigur că așa e, mai aveam nevoie de dovadă. Acum o avem. O fotografie din timpul întâlnirii cu Justin Trudeau, în care vântul îi flutură pletele lui Trump și îi expune fruntea, ne confirmă presupunerile și ne face să spunem: Donald, nu ți se potrivește culoarea. Noi, femeile, te înțelegem cel mai bine, căci ne dorim să avem corpul bronzat tot anul. Și tot numai îți putem oferi câteva sfaturi pe care dacă le aplici imediat, vei închide gura glumeților de pe internet: dacă vrei bronz neapărat, alege-l cu două nuanțe mai deschis; ai grijă la linia frunții, a maxilarului și a gâtului. Și dacă tot suntem la subiectul ăsta, poate repari și ce se întâmplă cu părul tău.

 

Taguri:
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro