Trendul pe care Kim Kardashian spune că nu îl va încerca niciodată

Când vine vorba de machiaj, Kim Kardashian este un adevărat trend-setter. Este clar că are un stil propriu bine definit, însă nu ne închipuiam că este atât de conservatoare. Am fost uimite să aflăm că starleta nu ar încerca niciodată un trend pe care noi îl iubim!

Trebuie să recunoaștem: Kim Kardashian este de multe ori un model când vine vorba de machiaj. Ea este cea care a popularizat tehnica de contouring, tenul ei arată mereu impecabil și luminos, de fiecare dată ne cucerește cu un machiaj al ochilor perfect realizat pentru fizionomia ei, iar nuanțele nude de ruj pe care le poartă ne fac să nu ne oprim niciodată din căutarea rujului nude perfect.

Când vine vorba de machiajul ochilor, Kim se bazează adesea pe nuanțe nude, însă nu spune nu nici unei culori mai tari precum albastrul. Însă atunci când vine vorba de ruj, am aflat cu uimire că vedeta nu este atât de deschisă la a încerca tot felul de culori. Ne este foarte clar că nuanțele nude sunt favoritele ei, am văzut-o de câteva ori cu buze roșii și nu spune nu nici buzelor vampy, în nuanțe de maro sau burgundy închis.

Totuși, există o culoare de ruj pe care Kim o detestă, deși multe dintre noi o iubim iremediabil: vișiniu. Într-un interviu cu make-up artistul său, Mario Dedivanovic, Kim spune că detestă modul în care îi stă cu această culoare: „Eram însărcinată și într-un interviu pentru Givenchy mi s-a aplicat un ruj vișiniu. Urăsc cum arată rujul vișiniu pe mine.”

Într-adevăr, putem confirma: din multele fotografii în care am văzut-o pe Kim, nu am putut regăsi un ruj vișiniu pe buzele ei (când poartă nuanțe derivate, alege întotdeauna unele foarte închise).

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro