Taylor Swift a intentat un proces de agresiune sexuală împotriva unui DJ

A început procesul pe care Taylor Swift l-a intentat împotriva unui DJ, iar ieri a fost cea mai importantă zi de până acum deoarece cântăreața a apărut în fața instanței pentru a depune mărturie.

Ce s-a întâmplat și de unde a pornit totul? Conform spuselor lui Swift, David Mueller i-a pus mâna pe posterior, pe sub fustă, în timp ce pozau împreună, înaintea unui concert din cadrul turneului său Red Tour, în 2013. Doi ani mai târziu, acesta a dat-o în judecată pe Swift, pentru suma de 3 milioane de dolari deoarece susține că din cauza acuzațiilor sale false, a fost concediat. În timp ce Mueller cere o sumă exorbitantă, Swift l-a dat în judecată pentru doar un dolar, artista susținând că pentru ea este mai important să i se facă dreptate și mesajul ei să ajungă la toate fetele și femeilor care au fost atinse din greșeală, așa cum spune și David Mueller că a atins-o pe Taylor Swift.

„Cu siguranță a pus mâna pe posteriorul meu. A durat îndeajuns de mult încât să îmi dau seama că a făcut asta inteționat. A stat cu mâna pe fundul meu gol, în timp ce eu mă îndepărtam de el, simțindu-mă inconfortabil. Prima dată am crezut că este o greșeală și m-am dat într-o parte“, a spus Swift. Aceasta a adăugat că „Mueller și iubita pe care o avea atunci băuseră câteva pahare înainte“, dar a menționat că „acest lucru este normal“.

De cealaltă parte, Mueller suține că Swift și echipa ei au fost motivul pentru care el a fost concediat. „Nu am avut nicio legătură cu acest lucru. Concedierea lui este o consecință a faptelor sale. Nu îți voi permite ție sau clientului tău să spuneți că a fost vina mea. Nu știu nimic despre Mr. Mueller, nu îl cunosc. Cred că ceea ce a făcut este josnic, îngrozitor și șocant, dar nu știu nimic despre el. Puneți să îmi puneți un milion de întrebări despre asta, dar nu voi spune nimic diferit. Niciodată nu am spus nimic diferit“, a spus Taylor.

Așa cum susține și artista, faptul că acest proces a devenit cunoscut este un lucru bun tocmai pentru că poate încuraja alte femei care au fost sau sunt victimele unor persoane care consideră că a atinge pe cineva, fie și preț de câteva secunde, este un act inofensiv.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro