Cele mai frumoase tiare din istoria Oscarurilor

Tiarele au o istorie veche la Premiile Oscar. De la Elizabeth Taylor la Ruth Negga, vezi care au fost cele mai frumoase tiare din istoria Oscarurilor!

La cea de-a 89-a ediție a Premiilor Oscar, accesoriile pentru păr au fost preferatele celebrităților pentru a-și scoate din anonimat look-ul. Aseară, pentru prima dată pe covorul roșu a premiilor Oscar, Ruth Negga și-a făcut apariția cu o tiară din rubine semnată de Irene Newirth, care a atras toate privirile. Astfel de accesorii au purtat și Janelle Monae sau Salma Hayek.

Însă istoria tiarelor pe covorul roșu al Oscarurilor este mult mai veche: Elizabeth Taylor a purtat o astfel de tiară pe covorul roșu în 1957, urmată de Ava Gardner în 1960. Mulți ani mai târziu, în era în care orice exces vestimentar era bine-primit, Salma Hayek a readus tiara în atenția tuturor prin look-ul său over-the-top de la ediția din 1997.

O versiune mai discretă a tiarei a revenit în anii 2000: Natalie Portman a purtat o bentiță subțire cu diamante la Premiile Oscar din 2005, iar Lupita Nyong’o a optat de asemenea pentru o bentiță subțire și strălucitoare în anul 2014.

Dacă ești curioasă să vezi cum au evoluat look-urile care valorifică tiara pe covorul roșu al Premiilor Oscar, intră în galeria foto și descoperă-i istoria din 1957 și până astăzi!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro